Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a lelkiállapotom rámegy a tanulás rovására? Nem bírok tanulni, depressziós vagyok, mindig sírhatnékom van
volt már veletek ilyen? mit lehet tenni? nem túl jó ez most igy a vizsgaidőszak legelején rögtön
sajnos volt már ilyen velem májusban, akkor egy vizsgát el is buktam épp emiatt :/
nagyon sajnálom #3 :( valahogy meg tudom érteni
nem tudom hogy fogom én is ezt így megcsinálni
Sajnálom.
Velem is ez a helyzet. Szakítás után. Mármint az állandó depresszió. Sirharnék.
De olvastam erre egy jó szöveget.
Gondolj bele, mi az ami számítani fog 5 év múlva? A diploma ott lesz a kezedben. De a srácot talán már teljesen el is felejted. Csak egy ember a múltból.
Sétálj egyet, vegyél egy forró fürdőt, sírd ki magad. Erre szánj rá egy napot, gondold át a dolgot, ezt a rövid időt ne sajnáld rá, biztos lesz másik vizsga lehetőség is ha emiatt nem tudsz elégési felkészülni és után amit már előttem is írtak: menj könyvtárba tanulni. Ha nagyon nincs erőd tanulni nézegess motiváló képeket("study motivation" és hasonló kereső címszavakkal, akár Google-ön vagy Pinterest-en).
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!