Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, nők! Ti hogyan szakíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti hogyan szakítanátok egy olyan férfival aki egyszer megmentette az életeteket?

Figyelt kérdés

Egyszer konkrétan újraélesztett, meg még amíg nem voltatok együtt, akkor Ő húzott ki a depresszióból, baratként... Aztán Ti próbalkoztatok nála, miattatok jötettek össze és a kapcsolatotok miatt sokmindenről lemondott. Olyanról is ami visszafordíthatatlan.

És tudjátok, hogy nagyon érzékeny, a szándekotokról és hogy részetekről elmúlt a szerelem nem sejt semmit.

2017. dec. 9. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem ragoznám túl. Őszintén elmondanám neki, ahogy valójában érzek. Nem erőltetnék magamra semmit, amit nem akarok. Ha pedig nem akarnék többet vele lenni, sajnos ez van...
2017. dec. 9. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerűen mond el neki konkrétan, őszintén, minél előbb.. A leírtak alapján szeret téged, tehát meg fogja érteni és el fogja fogadni, bármennyire is fáj majd neki.
2017. dec. 9. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Azt hittem konkrétan újraélesztett...

Nekem volt ilyen. Egy motoros lány szenvedett balesetet, nem az ő hibájából. Nem volt légzése/keringése. Visszahoztam az életbe, majd a mentők kiérkezését követően átadtam nekik. Én is mentős voltam akkor, szóval tudtam mi a teendő, sőt az autóban "indokolatlanul" sok felszerelés volt. A kiérkező "kollégáknak" vázoltam a helyzetet. Erre azt mondták, hogy ha nem mentős, már halotthoz jöttek volna. A lány mindent megtett, hogy elcsábítson a páromtól (már feleségem).

2017. dec. 9. 23:46
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

:-)

várok még kicsit...

2017. dec. 9. 23:55
 5/11 A kérdező kommentje:

3. nem értem "azt hittem konkrétan újraélesztett..." Igen így volt. Ezt írtam.

4. Mire?

Amúgy köszi a válaszokat, még jöhetnek!

2017. dec. 9. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Sajnálom a srácot.. de az élet nem habos torta, nem fogadtál neki örök hűséget, szóval nem is kell kelepcébe zárnod magad, csak azért, hogy ezzel megóvd őt.

Túl fogja élni bármi is történik.. az élet kemény dió!

Menni kell tovább!:)

2017. dec. 10. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

"Egyszer konkrétan újraélesztett, meg még amíg nem voltatok együtt, akkor Ő húzott ki a depresszióból..."

Logikailag egybefűztem a két mondatot, nem tértél ki arra, hogy hogyan és arra sem, hogy ez egybevág, de ez az én értelmezésbeli problémám, ez van.

Hogy szakíts?

Mint minden más esetben, max 2 születésnapod lesz... megesik :-)

2017. dec. 10. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Szakits vele es kesz

Mi olyan nehez ebben?

2017. dec. 10. 00:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy mi a helyzet, és hogy köszönsz neki mindent, és amíg együtt voltatok, addig nagyon jó volt, de már nem érzed azt, hogy folytatni szeretnéd.

Még azt is megmondhatod, hogy amit tett, az egy külön dolog, és ezért mindig is hálás leszel neki, még akkor is, ha már a kapcsolatot nem akarod folytatni.

És remélhetőleg meg fogja érteni, mert nyilván egy ilyen dolog nem jogosít fel senkit, hogy utána magához láncolja az adott embert.

2017. dec. 10. 00:21
 10/11 anonim ***** válasza:
SEHOGY
2017. dec. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!