Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok?
most komolyan, azért szakítanál mert egy évben egyszer hagyományból elmegy a szüleivel nyaralni, úgy hogy csak velük van? ennél nagyobb problémád soha ne legyen egy kapcsolatban!
szerintem emiatt felesleges szakítani, náluk ez a hagyomány.
meg aztán... az nem tetszik nekem hogy már emiatt elgondolkozol a szakításon... szerintem onnan tudod hogy megtaláltad az igazit, hogy egyszerűen el se tudnád képzelni mással és nem is akarod, a szakítás gondolata meg fel sem merül soha.
ha szereted, szerintem ne dobd emiatt.
Nekem is rosszul esne, mert ezzel kb.azt mondja nem vagyok a családja része és én fordított esetben nem tudnám nélküle élvezni annyira a nyaralást.
De szakítani azért nem szakítanék.
22/L
Imádom, amikor a 25 éves lánynak az anyukája dönti el, hogy szakítson a barátjával.
Miért nem kettesben mentek el nyaralni? Az lenne a normális, nem anyuciékkal.
Azt tenném, hogy megbeszélném és anyámtól vagy a gyk-tól független döntést hoznék.
30/f
Pontosan. Ezért köszönöm meg a 2. alkalommal a véleményt/tanácsot aminek a megfontolásában hátráltat, ha minden egyes alkalommal 4 felől kapom az ívet. Állítsd le a családod és a barátoddal intézd ami kettőtökre tartozik.
30/f
Egy biztos, én nem szeretnék nyaralni menni a párom nélkül.
Ahogy olvasom elég sok a családi program. Annak az időnek egy részét veled is tölthetne akár.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!