Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok?

Figyelt kérdés
Huszonöt évesek vagyunk, a barátommal kettesben lakunk, négy éve vagyunk együtt. A barátom a szüleivel megy nyaralni, engem nem hívott, mert szeretne minden évben egyszer a szüleivel elmenni, amikor minden olyan mint régen és az anyukája amúgy is aggódik, hogy... Ha mi a családdal megyünk nyaralni, csalàdi összejövetelre, akkor mindig hívjuk. Ma anyukám megtudta, és egy fél órán át magyarázta, hogy el kéne gondolkodnom, hogy szakítsak, mert szomrúnak tűnünk. Nem tudom milyen válaszokat várok, de ti mit tennétek? Egyáltalân honnan tudod, hogy megtaláltad azt akivel együtt szertnél maradni? Veszekedni máson ritkán szoktunk).

2017. jún. 29. 21:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

most komolyan, azért szakítanál mert egy évben egyszer hagyományból elmegy a szüleivel nyaralni, úgy hogy csak velük van? ennél nagyobb problémád soha ne legyen egy kapcsolatban!

szerintem emiatt felesleges szakítani, náluk ez a hagyomány.

2017. jún. 29. 21:27
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Emiatt biztos nem szakítanék. Ha egyébként más probléma lenne, vagy nem szeretném stb. akkor igen, de ez nekem olyan pitiáner dolognak tűnik
2017. jún. 29. 21:28
 3/24 anonim ***** válasza:
85%

meg aztán... az nem tetszik nekem hogy már emiatt elgondolkozol a szakításon... szerintem onnan tudod hogy megtaláltad az igazit, hogy egyszerűen el se tudnád képzelni mással és nem is akarod, a szakítás gondolata meg fel sem merül soha.

ha szereted, szerintem ne dobd emiatt.

2017. jún. 29. 21:29
 4/24 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is rosszul esne, mert ezzel kb.azt mondja nem vagyok a családja része és én fordított esetben nem tudnám nélküle élvezni annyira a nyaralást.

De szakítani azért nem szakítanék.

22/L

2017. jún. 29. 21:31
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, amikor a 25 éves lánynak az anyukája dönti el, hogy szakítson a barátjával.

Miért nem kettesben mentek el nyaralni? Az lenne a normális, nem anyuciékkal.

2017. jún. 29. 21:31
 6/24 A kérdező kommentje:
Évente egyszer elmegy. Kéthetente egyszer családi találkozójuk van, heti 1-2 alkalommal otthon alszik. Pár hetente családi program van hétvégén. A családi programok fontosabbak, mint a mi közös programjaink, és azt mondta (nem kérdeztem ő mondta, hogy ha ezt akkora problémának tartom inkább szakítsunk).
2017. jún. 29. 21:32
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Azt tenném, hogy megbeszélném és anyámtól vagy a gyk-tól független döntést hoznék.

30/f

2017. jún. 29. 21:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Megyünk négyesben az öccsével, kétszer sokan. Nyilván nem ő dönt de mikor elnagyarázzák, hogy miért rossz a kapcsolatod és hallgatod, és hallgatod elbozonytalanodsz...
2017. jún. 29. 21:34
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

Pontosan. Ezért köszönöm meg a 2. alkalommal a véleményt/tanácsot aminek a megfontolásában hátráltat, ha minden egyes alkalommal 4 felől kapom az ívet. Állítsd le a családod és a barátoddal intézd ami kettőtökre tartozik.

30/f

2017. jún. 29. 21:41
 10/24 anonim ***** válasza:
79%

Egy biztos, én nem szeretnék nyaralni menni a párom nélkül.

Ahogy olvasom elég sok a családi program. Annak az időnek egy részét veled is tölthetne akár.

28/F

2017. jún. 29. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!