Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok?

Figyelt kérdés
Huszonöt évesek vagyunk, a barátommal kettesben lakunk, négy éve vagyunk együtt. A barátom a szüleivel megy nyaralni, engem nem hívott, mert szeretne minden évben egyszer a szüleivel elmenni, amikor minden olyan mint régen és az anyukája amúgy is aggódik, hogy... Ha mi a családdal megyünk nyaralni, csalàdi összejövetelre, akkor mindig hívjuk. Ma anyukám megtudta, és egy fél órán át magyarázta, hogy el kéne gondolkodnom, hogy szakítsak, mert szomrúnak tűnünk. Nem tudom milyen válaszokat várok, de ti mit tennétek? Egyáltalân honnan tudod, hogy megtaláltad azt akivel együtt szertnél maradni? Veszekedni máson ritkán szoktunk).

2017. jún. 29. 21:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Évente egyszer elmegy. Kéthetente egyszer családi találkozójuk van, heti 1-2 alkalommal otthon alszik. Pár hetente családi program van hétvégén. A családi programok fontosabbak, mint a mi közös programjaink, és azt mondta (nem kérdeztem ő mondta, hogy ha ezt akkora problémának tartom inkább szakítsunk)."

Szerintem add meg neki, amire vágyik, ha ilyen nagylelkűen felajánlotta! Szerintem ennek a pasinak nem vagy elég fontos.

2017. jún. 30. 11:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Ezzel szerintem nincs semmi baj. Felnőtt, ritkábban van a szüleivel, mint régen, érthető, ha szeretnének "régi családként" csinálni programokat. Ha te nem vagy teljes mértékben kizárva ezekből, csak a nyaralásból, az teljesen normális. Párom is pont ma megy haza szüleihez (külföld), én meg hétfőn megyek csak utána, hogy tudjon időt tölteni hármasban is a szüleivel. Szerintem ez így is van rendjén.
2017. jún. 30. 12:14
 23/24 anonim ***** válasza:

"Szerintem add meg neki, amire vágyik, ha ilyen nagylelkűen felajánlotta! Szerintem ennek a pasinak nem vagy elég fontos."

- ez így igaz.

2017. júl. 1. 21:17
 24/24 A kérdező kommentje:

A családi programokra meg vagyok hívva csak nem tudok eljönni délben a munkahelyemről ezért csak a hétvégéken tudok menni (ha otthon aznap nincs szülinap, bár egyre kevesebb kedvem van). Kicsit azért aggódok mert két unokatesónak van hosszabb (8 év fölötti) kapcsolata a családban, az egyik esetben gyerekek is vannak. A gyerekeket a nagyijuk a nagynénjük és az anyjuk neveli (a házaspár egy lakásban él, hivatalosan a nagyi nem ott lakik) nyaralni a párok (férj sem!) nem mindig mehetnek (olyankor is visznek nagymamát, nagynénit, ha a férj megy. Volt hogy a párom is ment de a férj nem és a pàromat meghívták, semmit nem fizetett).

Szóval kicsit tartok tőle, hogy én is ilyen sorsra jutok, ráadásul a páromat mi mindig meghívtuk mindenhova, tavaly az egész családja a mi nyaralónkban nyaralt, idén négy hosszú hétvégés és egy egy hetes nyaralás költségét szabadítottuk fel (kétszer jött az öcsi és a barátnője is) és anyukám úgy gondolta, hogy egy család vagyunk, olyan apartmant bérelünk, hogy a párom családja is le tudjon jönni két hétre, mert egy fél éve bejelentettük, hogy összeházasodunk. Ezek után nem vagyok biztos ebben az egész kapcsolatban.

2017. júl. 2. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!