Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok?
"Évente egyszer elmegy. Kéthetente egyszer családi találkozójuk van, heti 1-2 alkalommal otthon alszik. Pár hetente családi program van hétvégén. A családi programok fontosabbak, mint a mi közös programjaink, és azt mondta (nem kérdeztem ő mondta, hogy ha ezt akkora problémának tartom inkább szakítsunk)."
Szerintem add meg neki, amire vágyik, ha ilyen nagylelkűen felajánlotta! Szerintem ennek a pasinak nem vagy elég fontos.
"Szerintem add meg neki, amire vágyik, ha ilyen nagylelkűen felajánlotta! Szerintem ennek a pasinak nem vagy elég fontos."
- ez így igaz.
A családi programokra meg vagyok hívva csak nem tudok eljönni délben a munkahelyemről ezért csak a hétvégéken tudok menni (ha otthon aznap nincs szülinap, bár egyre kevesebb kedvem van). Kicsit azért aggódok mert két unokatesónak van hosszabb (8 év fölötti) kapcsolata a családban, az egyik esetben gyerekek is vannak. A gyerekeket a nagyijuk a nagynénjük és az anyjuk neveli (a házaspár egy lakásban él, hivatalosan a nagyi nem ott lakik) nyaralni a párok (férj sem!) nem mindig mehetnek (olyankor is visznek nagymamát, nagynénit, ha a férj megy. Volt hogy a párom is ment de a férj nem és a pàromat meghívták, semmit nem fizetett).
Szóval kicsit tartok tőle, hogy én is ilyen sorsra jutok, ráadásul a páromat mi mindig meghívtuk mindenhova, tavaly az egész családja a mi nyaralónkban nyaralt, idén négy hosszú hétvégés és egy egy hetes nyaralás költségét szabadítottuk fel (kétszer jött az öcsi és a barátnője is) és anyukám úgy gondolta, hogy egy család vagyunk, olyan apartmant bérelünk, hogy a párom családja is le tudjon jönni két hétre, mert egy fél éve bejelentettük, hogy összeházasodunk. Ezek után nem vagyok biztos ebben az egész kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!