Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok?
Én nem szakítanék ezért. Mi a barátommal 25-26 vagyunk és úgy alakult az élet, hogy már egyikünknek sincsenek szülei. Ilyen korban normálisan nem kell erre gondolni, de nincs már olyan sok közös élmény a szülőkkel... Amíg ő a szüleivel van, addig te is lehetnél a sajátjaiddal.
A családok máshogy fogadják a párokat. A barátom rokonai megsértődnek, ha nem megyek vele vendégségbe, az én tesóim meg azon sértődnek meg, hogy ha viszem magammal, mert hogy velem már nem is lehet kettesben találkozni...
Ezeket a különbségeket lehet és egy szintig érdemes is kezelni.
De. Ha valaki azt vágja hozzád, hogy vagy ez van, vagy szakítunk, az egy paraszt..
Kamu. Nekem még piros se ment, nemhogy ződ ! :D
30/f
Na azér' ám. Morcos lettem volna :D
30/f
Szerintem ez szakító oknak kevés, ugyanakkor valami nekem furcsa azért benne. :/ Nem csak erről a nyaralásról, hanem sűrű programokról van szó, ahová nem hív. Legvalószínűbb ok, hogy te ott nem vagy kedvelt, maximum nem vallja be neked. Pici fiacska nőjét sok anyuka képtelen elfogadni sajnos. :S Meg amúgy is, az embereknek szokott hiányozni a nagy szerelme ha elmegy nélküle... De nem szakítanék a helyedben.
Egyébként, ha bizonytalan vagy a szakítást illetően, most vagy bármikor máskor, van rá egy tökéletes teszt. Képzeld el, hogy hirtelen, minden átmenet nélkül a párod szakít veled. Nem közös döntés, nem te szakítasz vele, hanem ő "kidob" téged. Hogy érintene? Ha előre tudod, nagyon fájna, nagyon rossz lenne, akkor ne szakíts, még szereted!
Ezt neked kell tudni.
Szerintem fontos a család és rendben van,hogy találkozik velük és nyaralni is mennek.DE nem kéne,hogy őket fontosabbnak tartsa..A párkapcsolat és a család is ugyanolyan fontos, sőt idővel a párod is a családod lesz..
Téged is hívhatna amikor hazamegy a szüleihez.
Nálunk iylen nincs, mert én is a "családhoz" tartozok és a barátom, és az anyósomék is hívnak ilyen családi nyaralásra...
De ez ti vagytok, nem feltétlenül kell rosszat belelátni. Egyéb körülményekről, hogy viszonyul hozzád nem írtál.
NE hallgass másokra, mert te vagy benne a kapcsolatban.
És ne haragudj, de szerintem 25 évesen sem neked, sem a barátodnak nem anyukátoknak kellene megmondani, hogy mit hogyan csináljatok, agy hogy hogyan jó nektek... Ez mindkettőtökre érvényes...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!