Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok, ha "jól megvagytok"?
Ilyen szürkesemmijólmegvagyokvele emberrel eleve nem is jönnék össze. Fölöslegesen minek rabolnánk egymás idejét?!
Mindenféle programokra ott vannak a tesóim meg a barátim. Ha dugni akarok ,ott vannak az egy éjszakás kalandok.
Az ilyen lagymatag semmitmondó kapcsolatok csak az időmet meg az energiámat vennék el. Semmi kedvem nem lenne minden nap egy besavanyodott csajjal ide-oda mászkálni, meg a hülye rigojáit hallgatni, mintha valami nyugdíjas házaspár lennénk.
Komoly kapcsolatba csak akkor mennék bele, ha tényleg szeretném az illetőt. Eddig egyetlen egy lányba voltam szerelmes, de sajnos viszonzatlan maradt, azóta sem találtam hozzáfoghatót.
"jön a nagyŐ és akkor happy boldogság. Szerintem tenni kell egy kapcsolatért"
De nem úgy kell tenni, hogy magadra erőlteted a dolgokat. Én nem tudnák olyan emberrel együtt lenni, akivel nem tudom elképzelni az életem hátralévő részét. Akkor annak a kapcsolatnak semmi jövője sincs, időpocsékolás. Ha megvan az összhang, akkor kell tenni utána, hogy fent is maradjon és ne süllyedjen bele az ember a szürke hétköznapokba
Az igaz, hogy tenni kell kapcsolatért. Akkor, ha szeretitek egymást.
Ezért hiába teszel, ha úgy érzed, hogy nem tudnád leélni vele az életed.
Igen, ha felteszel egy ilyen kérdést, az egyben a válasz is.
21/L
Most élsz mesében.
Nem írok tanácsot, nem vagy elég, tudd követni. Sok erőt. Majd megtabít sors amire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!