Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok, ha "jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok, ha "jól megvagytok"?

Figyelt kérdés
Én 23/N, párom 27/F, 3 éve vagyunk együtt. Sosem volt tökéletes a kapcsolatunk, de sok dologban egyezünk. Elég jól megvagyunk, de nem érzem, hogy örökre vele szeretnék lenni. Amikor elgondolkodom, hogy hozzá mennék-e, vagy akarnék-e gyereket tőle, mindig az van bennem, hogy nem. De egyébként meg egész jól megvagyunk, járunk ide-oda, csak mintha nem nagyon szeretném, csak kijönnénk egymással és kész. Nem akarom azt, hogy aztán ne találjak "jobbat", de még előttem az élet. Ti szakítanátok? Vagy ha már felteszek ilyen kérdést, az már válasz is?
2017. júl. 26. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem, az ilyen kapcsolatoknak mi értelme...
2017. júl. 26. 20:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Talán mert nem rajzfilm az élet, ahol jön a nagyŐ és akkor happy boldogság. Szerintem tenni kell egy kapcsolatért, csak nem tudom, hogy mikor érdemes küzdeni érte, mikor kell feladni.
2017. júl. 26. 20:51
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Ez nekem olyan mintha már csak megszokásból lennétek együtt. Ha igazán szeretnéd akkor nem jönnének elő ilyen gondolatok meg kérdések mert evidens lenne a válasz. Szerintem ne húzzátok így túl sokáig mert csak egyre rosszabb lesz.
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Ilyen szürkesemmijólmegvagyokvele emberrel eleve nem is jönnék össze. Fölöslegesen minek rabolnánk egymás idejét?!

Mindenféle programokra ott vannak a tesóim meg a barátim. Ha dugni akarok ,ott vannak az egy éjszakás kalandok.

Az ilyen lagymatag semmitmondó kapcsolatok csak az időmet meg az energiámat vennék el. Semmi kedvem nem lenne minden nap egy besavanyodott csajjal ide-oda mászkálni, meg a hülye rigojáit hallgatni, mintha valami nyugdíjas házaspár lennénk.

Komoly kapcsolatba csak akkor mennék bele, ha tényleg szeretném az illetőt. Eddig egyetlen egy lányba voltam szerelmes, de sajnos viszonzatlan maradt, azóta sem találtam hozzáfoghatót.

5/16 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd ott a g*cibe szegény csávókám még a végén azt fogja hinni hogy örökké együtt maradtok
2017. júl. 26. 20:52
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

"jön a nagyŐ és akkor happy boldogság. Szerintem tenni kell egy kapcsolatért"

De nem úgy kell tenni, hogy magadra erőlteted a dolgokat. Én nem tudnák olyan emberrel együtt lenni, akivel nem tudom elképzelni az életem hátralévő részét. Akkor annak a kapcsolatnak semmi jövője sincs, időpocsékolás. Ha megvan az összhang, akkor kell tenni utána, hogy fent is maradjon és ne süllyedjen bele az ember a szürke hétköznapokba

2017. júl. 26. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy tenni kell kapcsolatért. Akkor, ha szeretitek egymást.

Ezért hiába teszel, ha úgy érzed, hogy nem tudnád leélni vele az életed.

Igen, ha felteszel egy ilyen kérdést, az egyben a válasz is.

21/L

2017. júl. 26. 20:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Most élsz mesében.

Nem írok tanácsot, nem vagy elég, tudd követni. Sok erőt. Majd megtabít sors amire kell.

2017. júl. 26. 21:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat... csak nem tudok szakítani.. :/ Tökre oda van értem a srác, amikor együtt vagyunk akkor meg tök aranyos és nem is értem, hogyan lehetne.
2017. júl. 26. 21:25
 10/16 anonim válasza:
62%
Jajj te... nehogy otthagyd azt a fiut inkabb becsuld meg!! Miert nem akarsz hozza menni, miert nem akarsz gyereket vele ? Dobd ki ha igy gondolkozol jatsz mas erzeseivel, nagyon jo erzes. Foleg ha a parod is olyan mint en hogy mindent megad neked es barmit megtenne erted, engem kidobtak mint egy rongyot. Becsuld meg!
2017. júl. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!