Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok, ha "jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok, ha "jól megvagytok"?

Figyelt kérdés
Én 23/N, párom 27/F, 3 éve vagyunk együtt. Sosem volt tökéletes a kapcsolatunk, de sok dologban egyezünk. Elég jól megvagyunk, de nem érzem, hogy örökre vele szeretnék lenni. Amikor elgondolkodom, hogy hozzá mennék-e, vagy akarnék-e gyereket tőle, mindig az van bennem, hogy nem. De egyébként meg egész jól megvagyunk, járunk ide-oda, csak mintha nem nagyon szeretném, csak kijönnénk egymással és kész. Nem akarom azt, hogy aztán ne találjak "jobbat", de még előttem az élet. Ti szakítanátok? Vagy ha már felteszek ilyen kérdést, az már válasz is?
2017. júl. 26. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mit becsüljön rajta, ha egyszer nem szereti?!

Egyszerűen csak hagyd ott, szakítsatok és kész, ez így nagyon gáz, hogy ő odavan érte, te meg szart se érzel. Ha szorult beléd egy kis tisztesség, akkor nem hitegeted tovább, hanem elküldöd a 3,14csába, már elnézést, de mindkettőtöknek így lesz a legjobb.

2017. júl. 26. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem neked nincsenek barataid meg hobbijaid illetve nem sportolsz.

Szerintem minden idodet neki szenteled,igy lemerultel es borusan latod a dolgokat.

23 evesen ne akarjal meg gyereket szerintem. Meg szorakozni jarjatok meg dolgozzatok. A gyerek szulessel 35 eves korod utan raer foglalkozni.

Szerintem jo kapcsolatotok van,csak kimerult vagy es nem tudod ertekelni.

Tessek csinalni vele kettesben romantikus illetve izgalmas programokat!

N

2017. júl. 26. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen szituban vagyok, de nem tudom mit lehet tenni.

Milyen az a dolog, ami romantikus és izgalmas?

2017. júl. 26. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Izgalmas: egy kirandulas: via ferrata. Vagy utazzatok el egy 1-2 nspos varosnezesre veszelyes helyre. Vagy tandemugras. Vagy Csinaljatok mi ujat. Ott vannak a budai hegyek is kirandulni. Este zseblampaval.

Vagy csomagok nelkul utazzatok 1-2 nap varosnezesre. Szallast utazas kozbe foglaljatok.

Ott van a coach surfing.

Romantikus: seta a Duna parton este. Piknik a Margit szigeten a vizparton este. Vagy menjetek el egy tango tanitasra (milonga) Vagy menjetek el setalni jelmezben: te vagy a kislany es o meg a nagypapa. Paroka,setabot,tatas cucc.

Beszeljetek meg talalkozot es mindkettotok oltozzon masnak. Keressetek meg egymast a talihelyen.

Annyi uj,ismeretlen dolog van. Probaljatok ki it! Menjetek el egy escrima vagy mma orara.

N

2017. júl. 27. 07:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért annyira besanyavodva. Sok dolgom van (munka+műszaki egyetem), munkába is bringával járok. Szoktunk menni kirándulni, biciklizni, strandra stb. De kicsit olyan, mintha csak a haverom lenne, nem akarom már romantikusan közeledni felé. Néha rámjön, hogy nagyon szeretem, de néha teljesen elmúlik ez az érzés.
2017. júl. 27. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:

fhúúú teljesen így vagyok én is, mint te, kérdező. Teljesen ugyanaz a szitu, csak annyi, hogy én férfi vagyok.

Ha van kedved átbeszélni a témát, akkor írj bátran, kérlek! :)

2017. júl. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!