Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok, ha "jól megvagytok"?
Mit becsüljön rajta, ha egyszer nem szereti?!
Egyszerűen csak hagyd ott, szakítsatok és kész, ez így nagyon gáz, hogy ő odavan érte, te meg szart se érzel. Ha szorult beléd egy kis tisztesség, akkor nem hitegeted tovább, hanem elküldöd a 3,14csába, már elnézést, de mindkettőtöknek így lesz a legjobb.
Szerintem neked nincsenek barataid meg hobbijaid illetve nem sportolsz.
Szerintem minden idodet neki szenteled,igy lemerultel es borusan latod a dolgokat.
23 evesen ne akarjal meg gyereket szerintem. Meg szorakozni jarjatok meg dolgozzatok. A gyerek szulessel 35 eves korod utan raer foglalkozni.
Szerintem jo kapcsolatotok van,csak kimerult vagy es nem tudod ertekelni.
Tessek csinalni vele kettesben romantikus illetve izgalmas programokat!
N
Én is ilyen szituban vagyok, de nem tudom mit lehet tenni.
Milyen az a dolog, ami romantikus és izgalmas?
Izgalmas: egy kirandulas: via ferrata. Vagy utazzatok el egy 1-2 nspos varosnezesre veszelyes helyre. Vagy tandemugras. Vagy Csinaljatok mi ujat. Ott vannak a budai hegyek is kirandulni. Este zseblampaval.
Vagy csomagok nelkul utazzatok 1-2 nap varosnezesre. Szallast utazas kozbe foglaljatok.
Ott van a coach surfing.
Romantikus: seta a Duna parton este. Piknik a Margit szigeten a vizparton este. Vagy menjetek el egy tango tanitasra (milonga) Vagy menjetek el setalni jelmezben: te vagy a kislany es o meg a nagypapa. Paroka,setabot,tatas cucc.
Beszeljetek meg talalkozot es mindkettotok oltozzon masnak. Keressetek meg egymast a talihelyen.
Annyi uj,ismeretlen dolog van. Probaljatok ki it! Menjetek el egy escrima vagy mma orara.
N
fhúúú teljesen így vagyok én is, mint te, kérdező. Teljesen ugyanaz a szitu, csak annyi, hogy én férfi vagyok.
Ha van kedved átbeszélni a témát, akkor írj bátran, kérlek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!