Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül hogy a párotok több éves kapcsolat alatt 3x szexelt mással, plussz 1x egy csók is volt, akkor mit tesztek?
Szakítotok vele, vagy láttok esélyt a megbeszélésre.
(Nem én léptem félre , mielőtt keményen szídni kezdtek!)
Aranyos barátnőid vannak... :D
Bár igazából nem lep meg, sokkal többször történik a megcsalás baráttal/barátnővel, mint gondolnánk.
És kivéve a szövegedből, jól értem, hogy a kedves kis barátnőd mondta el neked? A pasid tudja, hogy tudod?
Hogy én mit tennék, az egyértelmű.
N
Na szóval.
Egyszer szexelni..... talán, bár a bizalmam oda lenne.
De ki hallott olyat, hogy 3x is előforduljon és titkolta is meg biztos nem is érez mást...? Na azt már nem.
Csók.... az meg helyzettől függ
"amikor ő az életed, együtt éltek, minden közös...akkor nem ilyen könnyű.."
Tök egyszerű: olyannal nem lenne közös életem, aki emberszámba se vesz. Minek? Miért akarnék önként bennemaradni egy kalap s@@r kapcsolatban?
Nem olyan könnyű? Váltak már el ismerőseim 20+ év házasság után is, aztán túlélték. Biztos nem könnyű, de a boldog élet jobb, mint a könnyű de rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!