Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A felesegemmel szakitottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegemmel szakitottunk mar 2hete, es szeretnem. Viszzakapni. Van egy kisfiunk. V Valopeet nem. Adta be gondolkodott rajta hogy menjek vissza hozzajuk de aztmondta nem. Tud belemszeretni! De mindig keres. Mit tegyek hogy visszalapjam?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmit, valószínű már megvan az új csávó.
2017. nov. 26. 10:36
 2/10 A kérdező kommentje:
De feltekeny. Meg allandoan keres hogy dolgozok e meg stb es hogy menjek at.
2017. nov. 26. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el azon, bár lehet,hogy gondolkodás nélkül is tudod,hogy mi vezetett a váláshoz. Ha csak egyszerűen az,hogy már nem szeret nem tudsz mit tenni. Ha hibáztál kérd meg,hogy adjon Neked lehetőséget arra,hogy megmutasd, tudsz változtatni.

Mivel közös gyereketek is van vélhetőleg sosem szakadtok el egymástól, gondolom a kisfiaddal tartod a kapcsolatot, látogatod Őket. Ezt mindenképpen tedd, aztán az idő hátha Neked dolgozik.

2017. nov. 26. 10:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Csak ugye igazabol ha en nem.szeretek valakit akkor nem.keresem.napi szinten, es nem teszem.feltekennye, o meg azt teszi. Csinalt.tobb fb felhasNalot mert.letiltottam mert ido.kellett nekem.erre irt folyamatosan es csak miattam csinalta.es allandoan.fennvan.azon amin csak velem beszel.
2017. nov. 26. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Elhiszem , hogy ideges vagy de amit leìrsz olvasd el mielőtt elkűldöd úgy értelmesebb lesz. Nos volt hasonlóan viselkedő barátnőm, ha nem lett volna azt mondanám a feleséged nem normális de mivel volt "csak" azt mondom lelki beteg. Mennyi idős a kisfiú??Mennyi idősek vagytok? Sejtek valamit ...ha valaszolsz leìrom
2017. nov. 26. 11:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Hat, 21,en24 2eves mult a gyerek.
2017. nov. 26. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy szakit?? Ha hazasok vagytok nincs szakitas a gyereket nem viheti sehova. Menj vissza nyugodtan a gyereket lathatod!
2017. nov. 26. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondoltamhogy fiatalok bár a fiadat kisebbnek gondoltam. Hogyis mondjam szerintem ebbe a családosdiba kicsit belerokkant látja, hogy sok szingli barátnője bulizik pasizik ő meg le van kötve exem is îgy tett melettem. 22 volt a gyerek 4 éves a gyerek apja lelépett! Sokszor voltak ilyenjei nála voltam haza kűldött ajtóban azért veszekedett hogy miért megyek egy szora haza, gyengéden de a falhoz lökött olyan csókot adott hogy mèg a hajam is felállt. Szakìtott velem, de ha más nőre néztem jött a hiszti meg a másik lányt képes lett volna megtépni. Volt egy "lány" akkoriban facen smsben nyomúlt rám..randira hìvott de nem jött el. Sőt valami pasi is hîvogatott... Állandóan játszott velem az exem egy darabig izgató volt mert vad szex lett a vège ....Nem tudom mi a megoldás talán pszichológus talán bele kell törődni hogy nem élte ki magát.
2017. nov. 26. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Bár a helyedben a sarkadra állnék megmutatnám neki normálisan , hogy ki a férfi. Ha sikerűl elcsábîtani kemenyen és határozottan helyre tenném az ágyban.
2017. nov. 26. 13:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom szepen a hasznos tanacsokat.
2017. nov. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!