Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindenki igy érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki igy érez?

Figyelt kérdés

Kb egy éve volt egy durva szakításom. A barátom elég gerinctelen módon bánt velem amit én nem bírtam megbocsátani se bízni benne újra így szakítottam azonnal mert nem lett volna értelme.

Össze is jött azzal aki miatt indult ez az egész.. A lényeg hogy rám írt szülinapomon. És kb ömlöttek belőle a szavak én meg csak pislogtam mint hal a szatyor an hogy most mit akar. Pont ugyanúgy beszélt mint mikor még ismerkedtünk.

Két kérdésem lenne. Egyrészt minek írogat? Másrészt hogy lehet valaki iránt ilyen mértékű közömbösséget érezni. Mert én azt érzek, és nagyon fura. Ő volt az első barátom, és lényegében mikor vége lett teljesen szétestem.. Majd jött a düh érzet és mostanra mikor ramirt totál közömbösséget érzek. Ez mindenkinél így van? :D Tök fura számomra.

2017. nov. 11. 06:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát igen kicsit félreerthető volt mert szépen fogalmaztam.

De egyébként tudom hogy megcsalt mert bevallotta.

2017. nov. 11. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen ez mindenkinél így van.
2017. nov. 11. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a volt párodat két dolog vezérli:

1) lehet lelkiismeret furdalása van, az beszéltetheti

2) rájött, hogy a csaj, akivel megcsalt és akiért ott hagyott, mégsem olyan jó nyeremény és nosztalgiázik, felértékelődtél a szemében

Kísértetiesen hasonló dolgon mentem át, csak ott az exbarátnővel csaltak. Hihetetlenül nagyot csalódtam benne, ezt megemészteni a nehéz. Ő mint ember morálisa totál elbukott a szememben, folytatásról nálunk sem lehet szó.

2017. nov. 12. 23:18
 14/16 A kérdező kommentje:

13: neked is írkált? Mi lett a végén? Elhajtottad?

Nekem magától ilyeneket írt hogy nem volt még ennyire sose egyedül mint most.. Közben tudom hogy együtt van a csajjal. Nem tudom kit akar becsapni, vagy mi a célja de én mikor lezártam ezt a dolgot világosan tudtára adtam hogy olyan nem lesz soha többet hogy ő és én.

És nem értem mit erőlködik. Lelkiismerete miatt lehet.

2017. nov. 13. 06:56
 15/16 anonim ***** válasza:

#14, Kérdező:

Igen, pontosan hasonlók voltak. Amikor fasírtban volt épp a csajával. Az a gond, hogy az ilyen emberek mindig ilyenek maradnak. Ha épp valami nem tök jó, akkor elmegy sajnáltatni magát, ahelyett, hogy megküzdjön a problémával egyedül, vagy megeméssze magában.

Szóval ügyes vagy, ne dőlj be neki :)

2017. nov. 13. 10:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Hm.. Hát egyébként amúgy sem jönnék össze vele újra soha ha nem lenne senkije.

Egyszerűen nem csak azért mert nem bíznék benne, hanem mert totálisan eltűnt belőlem minden érzés irányába. :D hihetetlen hogy egyszer valakit szerettem. Most meg az se érdekel hogy mi van vele. Durva nagyon. Bár ebben hogy így eltűntek az érzéseim a sok rossz érzés amit okozott nekem, az játszik közre. Mondhatni teljesen kiölte belőlem azt a sok szép jó érzést iránta. Most pedig a nagy semmi van :DD

2017. nov. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!