Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindenki igy érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki igy érez?

Figyelt kérdés

Kb egy éve volt egy durva szakításom. A barátom elég gerinctelen módon bánt velem amit én nem bírtam megbocsátani se bízni benne újra így szakítottam azonnal mert nem lett volna értelme.

Össze is jött azzal aki miatt indult ez az egész.. A lényeg hogy rám írt szülinapomon. És kb ömlöttek belőle a szavak én meg csak pislogtam mint hal a szatyor an hogy most mit akar. Pont ugyanúgy beszélt mint mikor még ismerkedtünk.

Két kérdésem lenne. Egyrészt minek írogat? Másrészt hogy lehet valaki iránt ilyen mértékű közömbösséget érezni. Mert én azt érzek, és nagyon fura. Ő volt az első barátom, és lényegében mikor vége lett teljesen szétestem.. Majd jött a düh érzet és mostanra mikor ramirt totál közömbösséget érzek. Ez mindenkinél így van? :D Tök fura számomra.

2017. nov. 11. 06:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Addig jó, amíg így van. Legalább nem fogsz vele újrakezdeni semmit.
2017. nov. 11. 07:01
 2/16 A kérdező kommentje:

Ja hát újrakezdésről szó sincs. Én nem haladok visszafelé. Különben is egyszer eljátszotta a bizalmam, ami nálam amúgy is nagy szó ha megbízom valakiben. Utána fel is út le is út..

Csak fura nekem ez a közömbösség érzése. :D nem hittem volna h így fogok érezni.

2017. nov. 11. 07:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Tul vagy rajta, ennyi. Valoban furcsa erzes, hogy valaki aki regen a legfontosabb volt ennyire nem erdekel. De ez valahol jo, mert sikerült tovabblepned es lezarnod magadban a multat.
2017. nov. 11. 07:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen barátnőm mint te, még a szavaitok is ugyanazok, csakhogy ő 20 évvel idősebb. Van egy hasonló barátom is.

Nem, nincs mindenkinél így. Én mindegyik exemre örömmel gondolok, és örülök nekik ha találkozunk.

Mégha ő nem is ilyen mint én, akkor is nehezebb neki mint neked, mert te szakítottál vele. Ő nem érezte sosem, hogy szépen magától lezárult a kapcsolatotok. Te zártad le erőszakosan. Bocs, de tökmindegy, hogy később összejött azzal aki miatt szakítottál vele. Miután szakítottál vele, miért ne jönne össze bárkivel?

A szakítás feldolgozásának gyakori módszere a felháborodás, düh, másik lenézése. Ha indokolt, ha nem. Sokkal könnyebb azzal élni, hogy otthagytam ezt a béna fszt, mint azt, hogy otthagyott ez a szuper ember.

Annak hogy ilyen vagy van egy hatalmas előnye, hogy sokkal kevesebbet szenvedsz szakításkor. Nem tudom mennyire voltál szétesve valójában másokhoz képest. De legközelebb már tudni fogod, hogy simán átmész rajta. És ez a természeted hatalmas hátránya is: mivel másokhoz képest nem szenvedsz, ezért aztán - kívülálló szemével - csip csup ügyek miatt is szakítasz. Nehezen lesz hosszú távú kapcsolatod. 47F

2017. nov. 11. 08:14
 5/16 anonim ***** válasza:
4-hez még. De nem ismerlek, amit írtam inkább kivetítés. És hogy pozitívabb is legyek, még egy előnye van annak, aki könnyen lezárja a kapcsolatait: a valóban rossz kapcsolatokból is gyorsabban kilép.
2017. nov. 11. 08:20
 6/16 anonim ***** válasza:

Csak így tovább! Végre egy értelmes nő!!

Egyébként igen én is tök semlegesen kezelem az exfeleségem.

2017. nov. 11. 08:22
 7/16 A kérdező kommentje:

Ma 8:14

Én nagyon szerettem őt. Nehezen bízom meg, sok idő volt míg feltétel nélkül megbíztam benne még akkor is amikor már nem kellett volna...És szenvedtem miatta nagyon sokat. Minden nap olyan voltam mint egy zombi, szó szerint. Nem ettem, sokat fogytam nagyon. Alig emlékszem arra hogy amúgy egyébként azokban a hónapokban mi történt velem. Mintha álomban lettem volna.. Soha többet meg egyszer nem akarom ezt.

Volt egy rosszabb időszakom az életemben. Amikor kicsit elveszettnek éreztem magam. Egyetem-munkahely miatt.. Hosszú lenne.. A lényeg hogy elmondtam neki hogy nem vagyok jó passzban és a türelmét kértem hogy legyen velem kicsit elnézőbb ha nem olyan vagyok mint szoktam. Tényleg elég nagy válságban voltam..

Ő viszont ahelyett hogy mellém állt volna (ahogy én tettem mikor ő volt padlón) megcsalt mert hogy nem figyeltem rá eléggé...holott tudta hogy velem gond van és segítseget kértem tőle.. Úgy gondolom egy kapcsolatban van hogy az egyik fél időnként rosszabb passzban van és azért vagyunk egy pár hogy atsegitsuk a másikat ezen. Hát ő magával foglalkozott inkább..

Azért szakítottam vele mert megcsalt, és kibeszelte a legnagyobb titkaimat annak a harmadiknak. És ennel undorítóbb dolgot nem tudok elképzelni.

Emiatt szakítottam

2017. nov. 11. 08:48
 8/16 anonim ***** válasza:

7: ha biztosan megcsalt miközben te előre kérted, hogy segítsen neked egy darabig azzal, hogy türelmes, az tényleg durva. Én abból, hogy "elég gerinctelen módon bánt velem" ennél jóval enyhébbre gondoltam, kb. olyasmire, hogy flörtölt egy nővel.

Az az igazi lezárás, amikor semleges vagy, se nem hiányzik, se nem vagy rá dühös. Akkor örülj neki, hogy ilyen jól le tudtad zárni.

2017. nov. 11. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Csak aktívan érzel közömbösséget, de ne hidd, ez 100%ban az.

Ne csodálkozz ezen. Múltadat és pszichédet tekintve aligha lehetne másként.

Egyértelműen nem. Hogy érezhetne? O.o

Gondolkozz magadon, múltatokon, és elmédben végbemenő folyamatokon s nem lesz majd fura.

2017. nov. 11. 09:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Továbbra is 4 vagyok. Amit leírtál az alapján nagyon is nehezen vetted a szakítást. Tényleg nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jól lezártad, dühös sem vagy, kevés embert ismerek, aki képes erre.

Azt ennyiből nem lehet tudni, hogy miért ír. Ahogy mondtam, én mindegyik exemet szeretem, azt is akivel el tudnék képzelni újra kapcsolatot, azt is akivel nem. Lehet azért ír, mert kedvel, bár már elege volt a kapcsolatotokból. És/vagy lelkiismeretfurdalása van. Lehet csak meg akarna dugni megint. Lehet rájött hogy hülyeséget csinált és vissza akarna kapni. Lehet csak épp beszédes hangulatban volt.

2017. nov. 11. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!