Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt híresztelik hogy járok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt híresztelik hogy járok egy lánnyal de amikor mondták a lánynak hogy már mindenki azt hiszi hogy járunk elkezdett sírni. érez irántam valamit vagy semmit se?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen a tizenpár évesek élete. :)
2009. jún. 6. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, hány évesek vagytok. Lehet, hogy kétségbeesett, hogy mik terjengnek róla, lehet, hogy megijedt, hogy kitudódott, szerelmes beléd, lehet, hogy örömében sírt, és azt reméli, valósággá válik... :) Ki tudja? :)
2009. jún. 6. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:
hát attól függ milyen a csaj. félénk vagy nem. mert ha félénk akkor én inkább azt mondanám hogy titokban szerelmes beléd és most ez a szitu hogy azt híresztelik hogy jártok nagyon felkavarta... mert ha annyira utálna hogy azért sírt akkor azt már észrevetted volna xD szal szerintem az 1. lesz az...
2009. jún. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!