Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Titeket érdekel, hogy mi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket érdekel, hogy mi van a volt párotokkal?

Figyelt kérdés

Főleg olyanok véleménye érdekel, akik csúnyán váltak külön. Nyomon követitek esetleg közösségi oldalakon, hogy mi van velük?

Engem nem érdekel egyik exem se a kettő közül, az se hatna meg, ha meghalnának. Persze nem kívánok senkinek ilyet, csak tényleg teljesen hidegen hagynak. Szomorú, hogy ilyen emberekre áldoztam éveket az életemből. De hát a hibáiból tanul az ember, ahogy mondani szokás.

Ti hogy vagytok vele?

2017. nov. 11. 00:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekel, hogy mi van velük, de szerintem már fel sem ismerném őket, olyan rég volt, hogy otthagytam őket.
2017. nov. 11. 04:29
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Eleinte érdekelt, mert megérdemelt volna egy jó életet attól függetlenül, hogy csúnyán váltunk el és nem bánt túl jól velem. Aztán láttam ahogy szépen csúszik egyre lejjebb, iszik, minden haverjának elege lett már belőle, egyedül maradt, nincs pénze, a nők felé sem néznek. Azóta nem érdekel mi van vele. Elcseszte az életét, pedig jó esélyekkel indult. Ugyanakkor persze tudom, hogy igazam volt, hiszen megmondtam neki előre, hogy ez lesz ha így folytatja. Mióta tudom, hogy egy senki lett, azóta nem foglalkozom vele, mert én mindenben próbáltam segíteni, de magasról tett rá.
2017. nov. 11. 09:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Exekkel nem foglalkozom, nem érdekel mi van velük.
2017. nov. 11. 09:54
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Elég csúnya szakítás volt. Első szerelem/több éves komoly kapcsolat voltunk egymásnak. Imádtam, istenítettem, de sajnos ő belekényelmesedett a kapcsolatba és végül behülyítette egy lotyó(tényleg mindenkinek megvolt a csaj), akivel meg is csalt.

Hatalmas törés volt, aztán újrakezdtük százszor, de sosem lett ugyanolyan, mint az elején. Aztán mivel nem engedett volna el, csak kínoztuk egymást így én kerestem mást, hogy el tudjam engedni (kapcsolatfüggő vagyok).

Persze ő bosszú megcsalásnak vette stb. Nekem nagyon fájt az egész, nem akartam én rajta kívül senkit, de ő nem szeretett úgy, ahogy megérdemeltem volna. Leginkább barátsággá/testvéri kapcsolattá/mély ragaszkodássá szelídült.

Aztán én bemenekültem egy új ígéretes kapcsolatba (és már menyasszony vagyok). Ő bepróbálkozott még egyszer sikertelenül, majd törölt facebookról. Igazából megértem, hogy nem akarta látni a közös képeinket az új párommal.

Én évente egyszer rá szoktam nézni az adatlapjára, mert érdekel mi van vele. Néha hiányzik is, mikor eszembe jut vagy vele álmodok. Félek hogy egyszer közös képet tálalok róla egy lánnyal de még 4 év elteltével ez nem történt meg. Én úgy gondolom nagyon rosszul esne, de nem tudom biztosan, ezért félek tőle.

Haragszom mert átvert/megcsalt. De emberileg szerettem és ez nem fog elmúlni szerintem soha. Fáj hogy egy ennyire fontos személy csak úgy kiszakadt az életemből, aki a minden volt mostanra már egy szót sem válthatok vele.

Nekem az a fura hogy valaki úgy tud túllépni, hogy nem érdekli vagx teljes közömbösséget érez.

2017. nov. 11. 10:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Az ex azért ex, mert már lezártam az életemnek azt a szakaszát. Az oviba se megyek vissza néha-néha körülnézni, hogy megnézzem milyen változások voltak időközben, csak mert volt x év, amíg rendszeresen oda jártam. Kb az exeimmel is így vagyok, és ez teljesen független a szakítás minőségétől.
2017. nov. 11. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves kétdező!Ne mond,hogy azert jutott eszedbe pont ez a kérdés ,mert téged annyira nem érdekel :)
2017. nov. 11. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem csúnyán váltunk el, de nem tartjuk a kapcsolatot, és egyikről sem tudom, mi lett vele, amióta nem vagyunk együtt. Nem vagyok fent közösségi oldalakon, szóval még ha akarnám sem tudnék utánuk kutakodni.
2017. nov. 11. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Érdekelnek. Akivel annyira szerettük egymást, hogy párok voltunk, azzal sosem szeretném teljesen megszakítani a kapcsolatot. Akár akkor is ha a vége csúnya volt, bár én inkább csak viharosnak mondanám a legrosszabb szakításaimat is, csúnyának nem. Attól, hogy kiderült, hogy ketten nem vagyunk az idők végtelenségéig jó pár, még másfajta kapcsolatban megmaradhatunk. Akár csak annyi, hogy facebookon felköszöntjük a másikat, és évente egyszer megkérdezzük hogy van. De ez a minimum. Jobban szeretek találkozni is. Vannak páran akik velem nem, még évekkel később sem, az kicsit fáj.
2017. nov. 11. 13:15
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem érdekel.

Tudom, mi van vele, 2,5 éve egyedül, de megérdemli, én voltam az utolsó a fontossági sorrendjében. Majd rájön, legkésőbb, ha a barátainál baba is lesz, ő meg ott marad szálegyedül.

2017. nov. 11. 17:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Két exem van, ismerősök vagyunk Facebookon. Nem beszélgetek velük, de néha megnézem, mi újság. Az első exem amikor eljegyezte a barátnőjét, őszintén örültem neki és tényleg sajnáltam, amikor a csaj otthagyta. Ehhez az őszinte örömhöz/sajnálathoz azonban kellett az, hogy már 5 éve nem vagyunk együtt és én is mással voltam. A második exem friss így nyilván jelenleg nézegetem a profilját és fájna, ha látnék egy új nőt mellette. De egész biztosan ez majd átalakul idővel.
2017. nov. 12. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!