Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekel, hogy mi van a volt párotokkal?
Főleg olyanok véleménye érdekel, akik csúnyán váltak külön. Nyomon követitek esetleg közösségi oldalakon, hogy mi van velük?
Engem nem érdekel egyik exem se a kettő közül, az se hatna meg, ha meghalnának. Persze nem kívánok senkinek ilyet, csak tényleg teljesen hidegen hagynak. Szomorú, hogy ilyen emberekre áldoztam éveket az életemből. De hát a hibáiból tanul az ember, ahogy mondani szokás.
Ti hogy vagytok vele?
Nem, akikkel csúnya szakítás volt, azokkal nem tartom a kapcsolatot, nem szoktam nézegetni a netes profiljaikat.
Két ilyen volt, az egyikkel majdnem 2, a másikkal 4 éve nem beszéltem.
NEM
Átvert, elhagyott, és összeállt mással.
Van nála jobb csaj, azzal foglalkozok. Azt csinál, amit akar, már lezártam vele. Töröltem Facebook-ról, meg a telefonomból is a számát.
Szinte az összes exemmel fb ismerősök vagyunk, szóval akaratlanul is látom hogy alakul az életük, házasság, gyerek születés stb.
Ex férjemmel is, vele felköszöntjük egymást szülinap/karácsony, a közös képeinket se töröltem, nem láttam indokoltnak, hisz az életem része volt majdnem egy évtizedig. Annó mikor megismertem a jelenlegi párom megkérdeztem erről (képekről), zavarja-e, de cseppet sem érdekelte.
Nem is értem miért kellene minden emléket kidobni. Régen kaptam exférjemtől egy plüss párnát még a kapcsolat elején, a mai napig azzal alszom. És nem, nem azért, mert még őt szeretem. De imádom azt a párnát, most dobjam ki, mert tőle van?!
Hmm...ertem ertem es szep is meg jo is.
De ez felfogas kerdese. Vagy egy picit mar az abszolut teljes erzelmi es testi kikozosites.
Mondjuk en a kozosen vasarolt dolgokat is kidobtam...ágy, takarók, párnák, szekrény....kabát amit pl ő mondott hogy vegyem meg mert jol all. Zoknikat is amiket tole kaptam MINDENT!
Mindenkinel ilyen vagyok, abban az idotartomanyban amig vele voltam, az hozza kotodik, ezert az megy a kukaba.
Szerintetek ez kicsit tuldurvult a dolog? Vagy ez meg elmegy?
De komolyan, most mit orizgessem a dolgokat....az a mult.....meg amiket o vett....az a mult....meg mindent.
Na jo....az ágy kidobása mar kicsit durva alairom....de a tobbi elmegy meg nem?
Nem erdekel nekem nem kellenek a cuccai az is biztos nem vagyok tárolo. Mindegy.
Hagyjuk.
Nem lenyeg a dolog. Nekem igy jo...es vegulis....ez a fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!