Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy visszasírtad az exed?
Figyelt kérdés
Te szakítottál, mégis visszasírtad. Miért? Mennyi idő után?2017. nov. 9. 22:56
11/17 anonim 

válasza:

Volt, az elsővel meg is próbáltuk újra, az másodjára jobban működött. A mostani frissen lett vége, természetesen valahol visszasírom, de ésszel tudom, hogy esélytelen lenne, mert irtózatosan nagy szemétségeket követett el ellenem (és ennek ellenére hogy lapátra tettem, szeretem... :/ )
12/17 anonim 

válasza:

szerencsére nem
azért néha elejthetnék pár örömkönnyet, hogy már csak az exeim :D
13/17 anonim 

válasza:

Igen, mert nem kértem el időben az anyjától a karácsonyi sütijének receptjét, pedig isteni volt.
De, mivel én dobtam a fiát, szóba sem áll velem :( Így, lőttek a receptnek. A fenébe, hogy nem tudtam előre gondolkodni :(.
14/17 anonim 

válasza:

Volt már 3 komoly exem, de egyiket sem sírtam vissza soha.
15/17 anonim 

válasza:

Nem sírtam vissza. Aki visszasírja az nem gondolta meg jól a szakítást :)
16/17 anonim 

válasza:

Volt, hogy a lánnyal szakítottam, mert fiatal voltam és jobban érdekelt a külső és az emberek véleménye, mint a belső.
Megbántam, de már nem tudtam kijavítani.
17/17 anonim 

válasza:

Nem. Engem viszont eddig mindig visszasírtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!