Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt, hogy szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy szakítás után jöttél rá, hogy mit is vesztettél el? Visszasírtad a párodat?

Figyelt kérdés

Azt szokták mondani, hogy akkor tudjuk csak igazán értékelni a dolgokat ha már elvesztettük őket. Így van ez a kapcsolatoknál is...

Volt hogy úgy érezted, hogy sok a barátod/barátnőd szakítottatok és pár hét bulizás ivászat kaland után rájöttél, hogy az élet mellette volt az igazi? Mi térített észhez? Alkohol vagy egy nyomuló idegen? Esetleg szex közben érezted azt, hogy ez nem megy hisz még mindig másé a szived?

Kérlek írjátok le mi történt utána, ujra összejöttetek? Megbocsáltott? Vagy csak sirattad magadba és sokáig tartott míg feldolgoztad?

2016. okt. 29. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt! De én szúrtam el!

40+Ffi

2016. okt. 29. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ha szakítottam, annak oka volt.
2016. okt. 29. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszer. Akkor jöttem rá hogy mekkora barom voltam hogy hagytam, amikor megtudtam hogy lett neki más. Kilenc hónapig néha írogattunk, aztán újra találkoztunk, és nem volt egyikőnknek sem kérdéses a folytatás. Utána még két évig voltunk együtt, aztán én szakítottam

Hiába, minden szakításnak oka van. Bár ismerek olyat, akik össze is házasodtak, és nagyon jól megvannak...

n

2016. okt. 29. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak egyszer szakítottam, de pont hogy ahogy telt az idő egyre inkább úgy láttam hogy jó döntés volt. Még akkor is ha még mindig az egyik legjobb barátom, hosszabb távon a mi kapcsolatunk idegölő és boldogtalan lett volna mindkettőnknek. A vele töltött időt viszont egyáltalán nem sajnálom, sőt nagyon hálás vagyok érte.
2016. okt. 30. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
En nem sirtam vissza soha senkit, viszont velem megcsinaltak mar ezt. Exemmel 4evet huztam le, amiben 2x is szakitott velem;majd utana 2x visszakonyorogte magat,miutan rajott mit is veszitett, aztan utana en dobtam ki ot... O azert szakitott elmondasa szerint,mert megijedt attol,hogy igazan komolyra fordul a kapcsolat (gyerek,hazassag, stb), es ehhez meg eretlennek erezte magat...
2016. okt. 30. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
En nem sirtam vissza soha senkit, viszont velem megcsinaltak mar ezt. Exemmel 4evet huztam le, amiben 2x is szakitott velem;majd utana 2x visszakonyorogte magat,miutan rajott mit is veszitett, aztan utana en dobtam ki ot... O azert szakitott elmondasa szerint,mert megijedt attol,hogy igazan komolyra fordul a kapcsolat (gyerek,hazassag, stb), es ehhez meg eretlennek erezte magat... Ot az teritette eszhez hogy en voltam az egyetlen ember az eleteben,se baratai se senki nem volt... Es az hogy fel evig hiaba probalkozott,sehogysem tudott velem beszelni,es ettol megijedt,hogy most tenyleg megbantott, es akkor vett csak komolyan... De akinek ilyenek kellenek ahhoz hogy raebredjen a dolgokra,az nem szazas! Nem jatszunk igy senkivel,sem mashogy!
2016. okt. 30. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!