Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy visszasírtad az exed?
Figyelt kérdés
Te szakítottál, mégis visszasírtad. Miért? Mennyi idő után?2017. nov. 9. 22:56
1/17 anonim 

válasza:

ne reménykedj.
(az ex nem véletlenül ex, csak a káposzta jó felmelegítve comments incoming...3...2...1..)
4/17 anonim 

válasza:

Nem és akkor sem amikor engem "dobtak"
Illetve,egyszer a 3 éves kapcsimnak vége lett. Egy idő utánn visszaakart jönni hozzám és én eljátszottam a gondolatal.. találkoztunk,de mikor megláttam már tudtam hogy engem már nem érdekel és kár volt talizni.
5/17 anonim 

válasza:

Nem, de az exem már visszasírt engem, pedig ő szakított.
Nálam viszont addigra már nem csak, hogy elment az a vonat, hanem még jó messze is járt, szóval nem érdekelt. :)
22/N
6/17 anonim 

válasza:

Én inkább úgy mondanám, hogy jó lett volna tudni felőle.
7/17 Sunshinedoll 

válasza:

Nem. Nyilván elővett néha (főleg szakítás után közvetlen) a nosztalgia a szebb időkből, de igazából sose sajnáltam, hogy vége lett egy kapcsolatomnak, és egyiket sem sírtam vissza.
8/17 A legrosszabb 

válasza:

Nem, nagyon nem. Odáig fajultak már a dolgok a végén, hogy örültem annak, hogy végre megszabadulhattam tőlük.
9/17 anonim 

válasza:

Eljegyezték őt minap. Ő boldog. De megérdemli. Szakítani szakítottam mert nem voltam boldog vele. Kapcsolat előtt úgy gondoltam az leszek.
10/17 anonim 

válasza:

Kétszer kezdtük újra. Mind a három alkalommal előjött az a probléma ami miatt szakítottunk. Nem is tudom mire számítottam hogy mi fog változni. Tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!