Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó mindenképpen eröltetni, hogy haragban váljunk el?
Nemrég ismerkedtünk meg egymással, voltunk pár randin de nem és az elején látszólag mindkettőnknek tetszett a másik és elég közel kerültünk egymáshoz, de aztán az utolsó randi után úgy éreztem hogy neki ez a helyzet kellemetlen és nem is akarja ezt az egészet.
Ahogy előre éreztem, igazam is lett. Közölte, hogy neki még korai és az előző kapcsolatát nem tudja elfelejteni. (Tipikus lerázós szöveg, de teljesen mindegy.)
Én az egészre pedig csak annyit reagáltam, hogy teljesen egyetértek vele és ez nem működött volna bármennyire is kedvelem és örülök hogy megtudtuk beszélni veszekedés nélkül.
Ő pedig ezen kiakadt és elhordott mindennek, tiltott mindenhonnan.
Mi értelme van ennek? Ha mind a ketten úgy érezzük, hogy ennek semmi értelme és ne eröltessük akkor mégis miért akad ki ennyire azon hogy én is így gondolom?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!