Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen lányt szeretnék magamnak, akkor mindenképpen ki kell gyúrnom magam és egzisztenciát is fel kell építenem magamnak?
Ilyen nőkre vágyok......
https://www.youtube.com/watch?v=ng9R8NvTnxI
De sajnos nem nagyon állnak velem szóba az ilyen lányok. Nem vagyok elhízva de van rajtam felesleg pici pocak, toka stb. teljesen átlagos külsőm van. Rendes munkám van, de nem keresek sokat (175 ezer nettó).
Úgy érzem, ha ennél rosszabb külsejű nővel jönnék össze akkor átverném csak szegényt és én sem lennék boldog.
Elég ha humorban dumában fejlődők vagy külsőben egzisztenciában is kell?
34 évesen ezen a szinten tartasz szellemileg?
Nagyon sok férfi ismerősöm van és bizony a férfiak kórtól függetlenül ezen a szinten tart, fontos nekünk, ha egy lány csinos szép.... aki nem ezt mondja az hazudik vagy csak lyuk kel neki...
"fontos nekünk, ha egy lány csinos szép.."
A lányoknak meg az fontos, ha egy pasi, fess és helyes. Nem tudom mit kell ezen csodálkozni. Miért kellenél egy csinos, sportos életteli lánynak, ha te egy lusta, tohonya állat vagy?
Nem tudom mit kell ezen csodálkozni. Miért kellenél egy csinos, sportos életteli lánynak, ha te egy lusta, tohonya állat vagy?
Talán kedvesség aranyosság miatt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!