Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után erezted már azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után erezted már azt hogy jobb lenne meghalni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Bírom ezt az oldalt. Le vagyok pontozva mert nem érzem azt, hogy meg akarjak halni.

És még engem mondanak szánalmasnak itt az emberek... :DDD Aztán csodálkozás van, hogy miért nem nagyon adok már itt senki véleményére sem igazán.

2017. nov. 1. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor távozz innen az örök vadászmezőkre jaguár. nem hiányzol senkinek majd
2017. nov. 1. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Én kb. június óta érzem ezt elég sűrűn, pedig nem vagyok egy öngyilkos hajlamú valaki. A szakítás fáj, az életem üres azóta, ő volt a mindenem. Gondolom idővel jobb lesz, vagy elzárkózok a világ elől...
2017. nov. 4. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen sajnos:( van...volt ....vagy lesz mindenkinek ilyen érzés. Idővel csillapodni fog , nekem meg nem gyógyult be a sebb ::((
2017. nov. 6. 14:07
 15/16 Szitakötő25 válasza:
Igen, most is éppen azt érzem, de már kezdek kigyógyulni belőle. Nem írok ide közhelyeket, mert tudom, hogy ilyenkor minden felesleges, de ha szeretnéd valakinek kiönteni a szívedet, és azt gondolod, hogy erre egy idegen ember is alkalmas, akkor nyugodtan írj privátot, hátha tudunk segíteni egymásnak. Ha érdekel, én megírom a saját történetemet / történetünket és a tapasztalataimat (ide nyilvánosan nem szeretném azért, hogy bunkó megjegyzéseket kapjak egyesektől).
2017. nov. 7. 21:10
 16/16 anonim válasza:
Figyu nem a világ vége, tudom, azt hiszed ő utánna már senkit sem fogsz úgy szeretni ahogy őt szeretted, vagy úgy összeszoktatok, vagy te megszoktad őt, hogy nehéz lesz másik személlyel újrakezdeni a dolgot, de minden okkal történik az életben. Minden rossz után jön valami jobb. Csak adj időt magadnak és az egésznek. Lehet lesz más, lehet összejöttök megint... Akit a sors neked szánt azt az ördög is utánad tolja talicskán ;-)
2017. nov. 11. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!