Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már, hogy egy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy egy szakítás után azt hittétek, hogy már soha nem lesztek többé szerelmesek, de aztán mégis jött valami jobb?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán, mindig optimistán áltam hozzá és mondtam magamnak, hogy jön jobb és mindig jött.
2016. aug. 18. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jár "jól" aki alapból nem tud szerelmes lenni (igen pl. én is).
2016. aug. 18. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja volt ilyen.

A legtöbben ilyesmit hisznek...

"elhagyott életem nagy szerelme...jajj jajj jajj most mi lesz velem, soha senkit nem fogok tudni szeretni sem, még egy ilyen nem lesz jajjj jajjj jajjj"

De lesz.

2016. aug. 18. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Most az jobb szerinted mikor "frenc ár káming frenc ár gó" felfogás van, ha nem minden tökéletes akkor takarodjon, javítaani rajta azt minek, kárpe diem.

2016. aug. 18. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, volt. 3 évig szenvedtem, vágytam egyik exem után, aztán jött valaki, aki iránt sokkal mélyebben érzek. Nem jött az érzés egyik pillanatról a másikra, és nem az első, akivel utána összejöttem. Szentül meg voltam győződve, hogy exem az, akivel boldog lehettem volna, de rossz volt az időzítés, nem voltunk őszinték...blablabla, önámítás magas fokon.

Sose kell lemondani a boldogságról.

2016. aug. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!