Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Előfordul, hogy szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul, hogy szakítás után újra összejöttök az exxel? De mondjuk hónapokra elzárkóztok tőle, aztán rájöttök, hogy mégis ő kell? Van ilyen?

Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 01:32
 1/3 A kérdező kommentje:
3 évig voltam együtt a barátnőmmel, most letiltott mindenhonnan és telefonszámot cserélt. Igen én is jó nagy hülye voltam, de köszönhető annak, hogy a rosszakaróim teljesen összezavartak így sorra követtem el a rossz lépéseket ez vezetett a szakításhoz amit ő mondott ki, majd a családja "hitelesített" feljelentéssel fenyegetéssel meg fizikai kizárással.
2015. nov. 11. 01:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, ha a családja nem ilyen erőszakos és nem megy el ilyen messze (feljelentéssel fenyegetőzés, stb) még mindig együtt lennénk. Épp ezért gondolom, hogy talán még rám találhat később. vagy soha?
2015. nov. 11. 01:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek együtt kell lenniük azok előbb vagy utóbb együtt lesznek!

Az én storym: Volt egy pasim akivel 3 hónap után szakítottam. Nem is igazán tudom, hogy miért... talán nem volt meg a varázs. Aztán persze eltelt egy év és közben senkire nem tudtam nézni, nem is érdekelt senki. Majd úgy hozta a sors, hogy 1 év után megint össze jöttünk. Ennek 4 éve lassan már a kezemet is megkérte. És még mindig együtt vagyunk. A szülőkkel nem kell foglalkozni! Az én anyám rendesen kiutálta őt és természetesen hangot is adott arról mennyire utálja. De ha szeretsz valakit, ahogyan ezt ő bizonyította nem fog érdekelni! Kitartást :)

2015. nov. 11. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!