Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valaki cipelt már terhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki cipelt már terhet? Meddig tartott míg sikerült ledobnia?

Figyelt kérdés

Szokásos. Nagy szerelem, tűzön vizen, sülve főve együtt két évig, mint kb a házasok.

Nehezen indult, nehezen hoztuk össze, a távolság leküzdése, stb szb stb.

Elba€&am, én vagyok a hibás. Én rontottam el.

Aki volt ilyen helyzetben, mennyi idő után engedte szabadon a fájdalom” mennyi idő kellett míg túltetted magad azon, hogy azt a lányt tetted tönkre, akitől családot, gyereket akartál, és sose lesz már a tuéd és még totálisan szereted, szerelmee vagy belé.

2017. okt. 30. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Tegnap egy jókora zsák krumplit. A kinti pincéből a spájzig - kb. 3-4 perc lehetett. Nehéz volt, a fene vigye el :D
2017. okt. 30. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy kb. annyi idő míg a kapcsolat tartott. Tehát 1-3 évre számíts.
2017. okt. 30. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Nezd nekem 2 het volt a leghosszabb ido, amik kihevertem egy szakitast, de nem tettem tobkre senki eletet, es tovabb AKARTAM lepni (talan ebben a kulcs)
2017. okt. 30. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:

De....miert csak a szerelemrol szolhat minden?????? Mas fajta teher is letezik!! Ennel sokkalta fontosabb dolgok is vannak az eletben.

Mint a szerelem szakitas. Vegig ba.od az eleted par emberrel szakitasz ezzel is azzal is faj az egesz mert nem dug senki es nincs aki szeret? Vagy mi a halal? Nem ertem. En akkor is boldog vagyok es embernek nonek erzem magam ha nincs mellettem hapi es nem kell ejjel nappal dugnom. Nem kell a szerelem. Megis vannak mas fajta terheim!!!

2017. okt. 30. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
"És apám elküldött, hogy hozzam haza a rádiót, de mivel dögnehéz volt, adott pénzt taxira. Én pedig úgy gondoltam hazahozom és megspórolom magamnak a taxi árát. Pár métert még tudtam is vinni, de utána fel kellett adjam és taxit kellett intenem. Ekkor derült ki végre számomra, hogy mit is apám titkozatos munkája..."
2017. okt. 30. 17:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Szoval akkor hatra kell hagyni azt hogy elba..am? Mar sok ilyenennvagyok tul, de ilyen osszekoltozeses kapcsolatom csak most volt. Ket evig eltem vele, elmondta a titkait terveit mindent. Oszinte volt velem megerto sorolhatnam. En ezt kihasznalva lelkileg sakkban tartottam elnyomtam megalaztam tonkretettem elvettem a sajat jogait es behelyetesitettem az en jogaimat ledominaltam megalaztam rengetegszer stb stb stb stb stb stb stb stb stb

Szoval csak hagyjam ezeket hatra. Ne torodjek vele?

Gyereket szeretett volna, csaladot....jovot eliteni velem. Erre en mit tettem?

Szoval?

2017. okt. 30. 18:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Ui: most persze banom es nyomorult kutyakeng vegeztem. Hogy megutottem hogy megalaztam minden egyes pillanat feljon bennem hogy lehettem ekkora fa..z. Most meg lersze barmit odaadnek ha visszakaphatnam. De ez mar keso banat.
2017. okt. 30. 18:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha igazi lett volna, igazán szeretted volna, nem tetted volna tönkre.

Amikor valaki szerelemes, eléggé bele tudja magát elni dolgokba. Tervez, elvakul. Felulkerekedik a fajfentartas. (gyereket akartam tőle) stb.

Addig tart majd kb, mint ameddig a kapcsolat tartott. Vagy picit tovább.

Mit csináltál?

2017. okt. 30. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj hupsz.. Nem figyeltem h megirtad.

Hogy tudsz így viselkedni azzal akit szeretsz?

2017. okt. 30. 19:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Tul sok volt a gond. Tul tokeletesre akartam alakitanina kapcsolatot, hogy ne legyenek zavaro tenyezok. Bezavartak sokan, csalad mindket felrol, aztan eszbe se kaptam, es ott tartottam hogy annyira feltem hogy tonkremegy a kapcsolat, hogy tonkreteszi valaki/valami, hogy hulyet kaptam. Beleeltuk magunkat, teljes gozzel, probalt korigalni, de vegul en magam tettem tonkre.

Vicces.....vedtem a kapcsolatot hogy mas ne tegye tonre, kiiktattam minden olyan zavaro tenyt, erre....en magam tettem tonkre.

2017. okt. 30. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!