Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Voltatok már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már így?

Figyelt kérdés
elhagytam a párom de nem bírjuk külön. megalapozott döntés volt de nagyon szeretem. nem tudom mit tegyek. ti voltatok így ha igen akkor mit tettetek?

2017. okt. 29. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi ezt sokszor eljátszottuk, végül kihűlt a kapcsolat. Várd ki :) Addig, amíg szerelmesek vagytok egymásba, úgy sem tudtok más utakon járni :)
2017. okt. 29. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha megalapozott, akkor nem rohannék vissza. Kérdés, kölcsönös-e még a szerelem. Ha igen, akkor lesz hajlandóságotok tenni és változtatni, ha még van értelme, de ez sem biztos siker.
2017. okt. 29. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam/vagyok.Viszont azt is be kell látnom,hogy ugyanazok a problémák megmaradtak,és hiába vannak érzések,nem működne a dolog.
2017. okt. 30. 05:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szokott lenni. Aztán ha majd lesz neki új barátnője, esetleg jobb is nálad, akkor még rosszabb érzés lesz a szakítás.
2017. okt. 30. 06:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi volt a megalapozott indok? Beszélgettek még?
2017. okt. 30. 08:35
 6/8 A kérdező kommentje:
az ok ivás és durva féltékenység de azóta nem iszik és beszélünk
2017. okt. 30. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
A helyedben az elkövetkező hetekben megfigyelném mi lesz, nem sietném el a folytatást. Ha komolyan gondolja, képes várni ennyi időt, hogy bizonyítson.
2017. okt. 30. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 én is így gondolom azt hiszem változhat ha akar de idő kell
2017. okt. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!