Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntsem az exem, ha én hagytam el nem régen?
Szeptember elején szakítottam vele, neki október közepén lesz a születésnapja.
Nem haragban váltunk el, hanem azért, mert én úgy éreztem, hogy már nem vagyok szerelmes belé. Neki eléggé fájt ez, de nem veszekedtünk, meg semmi. Hosszú kapcsolat volt (3 éves), a végére már csak legjobb barátok voltunk.
Szakítás óta nem beszéltünk, termésetesen a barátsága hiányzik, de korrekt akartam lenni, nem kerestem, hogy ne okozzak neki még több fájdalmat. Viszont a születésnapját azért mégsem akarom "elfelejteni".
Mit gondtoltok, írjak neki, esetleg hívjam fel?
Ebbol a szitubol nem johetsz ki nyertesen.
Felkoszontod -> felkavarod az icipici lelket
Nem koszontod fel -> bunko vagy, hogy meg ennyire se vagy kepes
En utobbit valasztanam, igy legalabb a vilag fele nem vagyok fos. Az meg a masik fel dolga, hogy egy isten eltessen uzenetbe mit lat bele.
Lehet, ne akarsz bunkó lenni igazából, de ez nagyon tapló dolog lenne.
Gondolj már bele!
"Nem szeretlek, ki vagy rúgva. Boldog szülinapot!" Ehhez pofa kell. Hagyd békén!
:))))))))))) jó válaszok! Fogadd meg
Hát ünnepeld meg otthon, egyedül, a szülinapját.
Hagyd békén.
ÉN nem lennék kíváncsi a szánalmas "boldog szülinapot"-odra, miután elhagysz és ezt meg is mondanám.
Hoztál egy döntést, hogy nincs rá szükséged, akkor szállj le róla és ne keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!