Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felköszöntsem az exem, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntsem az exem, ha én hagytam el nem régen?

Figyelt kérdés

Szeptember elején szakítottam vele, neki október közepén lesz a születésnapja.

Nem haragban váltunk el, hanem azért, mert én úgy éreztem, hogy már nem vagyok szerelmes belé. Neki eléggé fájt ez, de nem veszekedtünk, meg semmi. Hosszú kapcsolat volt (3 éves), a végére már csak legjobb barátok voltunk.

Szakítás óta nem beszéltünk, termésetesen a barátsága hiányzik, de korrekt akartam lenni, nem kerestem, hogy ne okozzak neki még több fájdalmat. Viszont a születésnapját azért mégsem akarom "elfelejteni".

Mit gondtoltok, írjak neki, esetleg hívjam fel?

2017. okt. 1. 16:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Attól mert te könnyedén túlléptél ezen, lehet h neki még nem sikerült. Ezek után nagyon rosszul érintené, ha most hirtelen keresnéd. Ráadásul úgy köszöntöd fel h puszi xy?? Szerintem ne tedd.
2017. okt. 1. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne köszöntsd fel! miért szeretnéd még megköszönteni szülinapjára? valójában? neked is le kéne őróla szakadnod teljesen és ahogy a többiek írták, nem tudhatod, mi van őbenne? fájhat is ez nagyon neki. valszeg nem ezt akarod.
2017. okt. 1. 17:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért hagyd békén, mert neki valószìnûleg fàjdalmas ha làt, ha hall vagy ha ìrsz neki. Ha majd egyszer téged is kidob valaki akkor majd érteni fogod, addig meg hidd el amit egyhangúlag mondunk!
2017. okt. 1. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:
46%

Ebbol a szitubol nem johetsz ki nyertesen.

Felkoszontod -> felkavarod az icipici lelket

Nem koszontod fel -> bunko vagy, hogy meg ennyire se vagy kepes

En utobbit valasztanam, igy legalabb a vilag fele nem vagyok fos. Az meg a masik fel dolga, hogy egy isten eltessen uzenetbe mit lat bele.

2017. okt. 1. 17:37
 15/22 Szergej55 ***** válasza:
Minek, még tervezel vele? Ha nem, akkor nem értem a szándékot.
2017. okt. 1. 19:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ne akarsz bunkó lenni igazából, de ez nagyon tapló dolog lenne.

Gondolj már bele!

"Nem szeretlek, ki vagy rúgva. Boldog szülinapot!" Ehhez pofa kell. Hagyd békén!

2017. okt. 2. 00:47
 17/22 anonim ***** válasza:

:))))))))))) jó válaszok! Fogadd meg

Hát ünnepeld meg otthon, egyedül, a szülinapját.

2017. okt. 2. 09:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem felköszönthetsz,úgyis mindjárt itt a szülinapom. :)
2017. okt. 2. 12:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Sztem egy írás, hogy "Boldog szülinapot!", belefér. De et, hogy "jajj, remmmmmélem, minden okés" meg "Puszi"... hát ez már bőven felejtős.
2017. okt. 2. 12:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Hagyd békén.

ÉN nem lennék kíváncsi a szánalmas "boldog szülinapot"-odra, miután elhagysz és ezt meg is mondanám.

Hoztál egy döntést, hogy nincs rá szükséged, akkor szállj le róla és ne keresd.

2017. okt. 3. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!