Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felköszöntsem a gyerekét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntsem a gyerekét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három hónapja szakítottam a barátnőmmel. Voltak próbálkozások később az újrakezdésre, de egy hete sírás lett a vége. Mindketten kiborultunk, mondtam nincs értelme folytatni mert csak a játszmázás megy, feszültség van, csak erőltetés az egész amitől görcsössé vált a kapcsolatunk.

Neki már amúgy is volt valakije a szakítás óta ami plusz feszültséget szült. Békében váltunk el, sírás közepette.

Megkeresett, találkozóra hívott a minap a maradék cuccai visszajuttatása miatt.

Mit diktál a józan ész ilyenkor. Nincs hátsó szándékom, nem akarom vele így folytatni. A minap a gyereke érdeklődött utánam, most volt a szülinapja nem tudom hogy érdemes-e rá reagálni.

#párkapcsolat #azakítás
2017. szept. 7. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Attol fugg, milyen kapcsolatban voltal a gyerekkel. Mennyi ideig voltatok eggyutt. Kotodik e hozzad a gyerek.
2017. szept. 7. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
kicsi kora óta közel négy évig. volt (van) kötődés. Nem személyesen gondolom a köszöntést, hanem az anyja által üzenni neki hogy puszilom.
2017. szept. 7. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

ha szeretnéd a kicsit,akkor nem írnál ki ilyen kérdést,meg lesz-arnád azt,hogy miféle ku-rva az anyja és találkoznál vele.

ne keresd,hátha akkor gyorsabban elfelejt szegény.

én kutyával voltam így.

egymás után 3 olyan csajjal jötten össze az évek alatt akik ugyanolyan fajta kutyát tartottak.

aztán amikor léptem,akkor mindig a kutyát sajnáltam a legjobban.

a 3. után fogtam magam és vettem én is egy olyan kutyát,hogy nekem is legyen.

2017. szept. 7. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!