Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Le lehet zárni egy kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet zárni egy kapcsolatot 'lezáratlanul'?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzetem a következő lenne. Tavaly kezdtem az egyetemet, lett egy óriási plátói szerelmem, akivel februárban sikerült osszejonnom. Mondanom sem kell iszonyat boldog voltam, hogy fel év sovargas utan végre sikerült megismernem, tökéletes volt es összejött. Fel évig tartott, mikor is augusztusban interneten szakított velem egyik napról a másikra, nem volt előjele, hirtelen jött a semmiből. A szakítás elott reg találkoztunk, mert o elutazott a családjával majdnem egy hónapra, míg a nyaralás közben szakított velem. Kertem, hogy talalkozzunk, mert nem mondott konkrét okot miert szakít velem, gondoltam meglehet beszelni. A találkozó végül nem jött ossze, mert egyikünknek sem volt jo az időpont aztán mikor irtam neki újabb időpontert mar nem válaszolt, ennek lassan egy hónapja. Azóta nem kerestem, pár cucca meg mindig nálam van, bár nem tudom, öt ismerve valószínűleg elfelejtette hogy voltak nálam cuccai. Szoval a kapcsolat eléggé lezaratlanul ért veget es engem sokkolt, azóta is eléggé magam alatt vagyok, mindenről o jut eszembe bárhova megyek a városban, kb minden tömegközlekedési eszközön elsirom magam, legfőképp otthon, mert ott voltunk a legtöbbet (egyedül elek). Hamarosan pedig elkezdődik az egyetem, valószínűleg fogunk találkozni is. Nem tudom hogy viszonyuljak hozza. Nagyon faj nekem az egesz, számomra tökéletes volt, persze voltak hibái neki is, de engem abszolút nem zavart, éreztem rajta hogy szeret, nem feltekenykedtunk, eljarunk egymás nélkül is megis minden rendben volt, éreztette, hogy szeret, törődik velem (valószínűleg en itt rontottam el, mert en ezt kevésbé tettem meg) es nagyon faj hogy elveszítettem. Annyit mondott a szakitaskor, hogy nem érzi magát szerelmesnek, meg ilyeneket kezdett el mondogatni, hogy jofejnek tart, legyen onbizalmam mert nagyon jo vagyok. Gondolom ez volt az oka a szakításra, bár en szerintem élőben atbeszelni jobb lett volna, hatha lehetett volna meg dolgozni a dolgokon es működött volna. Azt sem ertem, miert éreztem azt, hogy szerelmes belém, ha közben egyik pillanatról a másikra közli, hogy nem az. Mellesleg en nem voltam rózsaszín ködben, tisztán láttam es látom is a dolgokat, epp ezért nem ertem miert nem vettem ezt észre.

Szoval a kérdésem. Le lehet e zárni igy ezt a kapcsolatot? Es ha igen hogy tegyem, hogy ne legyek ennyire rosszul? Főleg milyen rossz lesz, ha meg látni is fogom, bele sem akarok gondolni... kérlek adjatok valami tanácsot! :(

20/L

2017. szept. 7. 09:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

én is csináltam már hasonlót. 9 hónapig tartott, de annyira nagy teherként nehezedett rám a kapcsolat, hogy gyorsan, neten szakítottam.

én sem voltam szerelmes, más pasi sem volt a képben. túl akartam esni a szakításon, minél gyorsabban, és csak ez számított.

azt javaslom, a cuccait dobáld ki, ne keresd többet, maradjon meg a méltóságod akkor is, ha szembejön az egyetemen.

2017. szept. 7. 10:44
 12/25 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ilyen sokan vagytok/voltatok hasonló helyzetben :(

Ez elott volt egy kétéves kapcsolatom, érdekes, de azt sokkal sokkal könnyebben lezartam, most meg itt szenvedek. Bár utana több mint fel évig egyedül voltam, lehet emiatt is felek a dologtól, hogy megint sokáig leszek egyedül. Egyedül a sorozatnezesi maraton köt le az utóbbi napokban, voltam dolgozni pár napot, nem sokat segített, bár legalább telt az idő. Egyetem pedig meg nem kezdodott el. Szakits óta barátnőimmel se talalkoztam, csak a családommal, valamiert semmi kedvem bulizni vagy inni menni, inkabb csak elvagyok es alszom, remelem ez majd változik es megjön a kedvem máshoz is.

(Egyébként köszönöm a privát üzeneteket is, de meg egy hónapja sincs a szakításom, úgyhogy legyszives ne írjatok ismerkedős üzeneteket, mert ismerkedni meg pláne nem szeretnek meg, mar ha arra gondolok hogy máshogy erek hozza rosszul vagyok, úgyhogy ennek meg nagyon nincs itt az ideje)

2017. szept. 7. 10:51
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez sosem volt kapcsolat. Meg akart dugni csak udvarias volt.
2017. szept. 7. 10:58
 14/25 A kérdező kommentje:
Egyébként tippelni tudok csak, de szerintem neki is hasonló oka volt, mint a 11-es valaszolonak, nyomasztotta a kapcsolat, többször mondta, hogy szerinte o nem tud nekem eleget adni, valószínűleg egy idő utan mar teljesen bebeszelte magának, hogy o nekem nem elég es nyomasztotta az egesz helyzet, ezért inkabb veget vetett neki gondolom en, de csak találgatni tudok. Sokat gondolkozok rajta mit csinálnék másképp. De tudom, hogy le kell zarnom, aztán ha esetleg az élet is ugy akarja visszajön, ha meg nem akkor jon majd valaki mas. Csak jo lenne nem szenvedni ebben az egészben annyira :D
2017. szept. 7. 10:58
 15/25 A kérdező kommentje:
13: azert ilyen kijelentéseket nem tennék a helyedben, tekintve, hogy engem nem ismersz, öt sem ismered a kapcsolatból pedig egy kiragadott részletet olvastál most el, masrol fogalmad sincs.
2017. szept. 7. 11:00
 16/25 anonim ***** válasza:
36%
Ez epp eleg reszlet. Egy olyan kapcsolatban ahol nem csak par szexre kell a masik nem fordul elo olyan hogy nyaras kozben szakit vele es tobbet nem keresi, legalabbis ennyi idos korban. Jobban jarsz ha tanulsz belole.
2017. szept. 7. 11:03
 17/25 anonim ***** válasza:

Ez történt velem is, tavaly áprilisban. Azóta sem tudtam teljesen lezárni magamban a dolgot. Hiába tettem meg mindent, még mindig olyan sok bennem a kérdőjel, hogy nem tudok átzökkenni rajta.

Sajnos megbeszélni nem tudom vele, nem hajlandó kommunikálni. Én leírtam neki a véleményem erről az egészről korrekten, azóta is, 1 éve várom a választ.

Sajnos az ilyen férfi, akármilyen szép és jó volt vele, nem érdemel könnycseppet sem.

2017. szept. 7. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Igen, le lehet zárni így is egy kapcsolatot, bár úgy kicsit problémásabb, ha az egyetemen rendszeresen találkozni fogtok.
2017. szept. 7. 14:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem is így teltek az első hetek. Sorozatmaraton, senkivel sem akarok sehova sem menni. Most már, lassan két hónap után már nézem a bulikat és inni is van kedvem. Nem jó, nem könnyű, de ez van. Lesz jobb szóval fel a fejjel. Amúgy is fiatal vagy, még bőven lesz időd kijavítani az életed ezen szakaszát :)
2017. szept. 7. 16:13
 20/25 anonim ***** válasza:
A szakítások okairól egy Háború és béke terjedelmű regényt lehetne írni, kérdező. 15 éve a lányomat pl. azért hagyta ott a pasija, mert félt, hogy ha nem teszi, a lányom lép le, és az sokkal fájdalmasabb lett volna neki. :-))
2017. szept. 8. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!