Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasiknál normális az hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknál normális az hogy így dolgoz fel több éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Szakítottunk és most azt látom hogy folyton bulizik,kiüti magát,valószínűleg más csajokkal kavar.

Oké nem szépen mentünk szét,de ennyit jelentettem neki? Hogy ilyen könnyen túllép és éli életét?

2017. jún. 10. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez teljesen normális, de nem "pasiknál", hanem mindkét nemnél előfordul. Ez is egy megküzdési módszer, szerintem ne úgy fogd fel, hogy ilyen könnyen túllép és éli az életét, hanem valószínűbb, hogy ezzel próbálja elfedni a dolgokat, és kompenzálni a rossz érzéseket.
2017. jún. 10. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Igen, ő éli az életét. Te is tedd azt, ne őt lesegesd!

Akkor kellett volna kitalálni, hogy mennyit jelentettél neki, amíg együtt voltatok.

2017. jún. 10. 22:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam de ez olyan rossz érzés. Nem tudnék hozzányúlni más pasihoz őt szeretem neki meg elég pár nap.....bezzeg én meg még reménykedem hogy összejövünk...
2017. jún. 10. 22:34
 4/10 A kérdező kommentje:
2es!Mindketten elrontottunk az egy dolog hogy ő vetett neki véget.
2017. jún. 10. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez pasiknál sokkal inkább jellemző. És az egészet tetézik sokszor azzal, hogy az ilyen bulizós, lerészegedős, csajokkal kavarós képeket feltöltik a FB-ra, mert jól tudják, hogy a volt barátnő úgyis rá fog nézni az oldalra - ezzel forgatják meg szépen az exbarátnő szívében a tőrt.
2017. jún. 10. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ez normális. Legalábbis abból a szempontból, hogy ha gyorsan túl tud lépni. Az, hogy feltűnően sokat bulizik már nem annyira szimpatikus tulajdonság, mert valószínűleg kompenzálja a feszültséget.
2017. jún. 10. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy már túl is van az egészen. Illetve ez is lehetséges, de legtöbbször nem erről van szó. Egyszerűen ők másképp dolgozzák fel, ők így próbálnak felejteni és elhitetni magukkal és a környezetükkel, hogy minden rendben. A férfiak és a nők különbözőek, ennyi.
2017. jún. 10. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
9%

felnőtt férfiaknál általában normális.

mert a bereccsenés,a begubózás sehova nem vezet,sőt inkább leépít és megtör még jobban.

míg a szociális kapcsolatok a sok dugás segít felejteni és új élményekkel felülírni a régieket.

szóval normális ember ezt teszi,mert csakis a cselekvés az ami kivezet a gödörből,a passzivitás az önsajnálat meg benne tart.

2017. jún. 10. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Azok a férfiak szoktak így viselkedni, akik valami okból elfojtották azon igényüket, hogy bulizni járjanak és néha kirúgjanak a hámból.....a csajozást nem sorolom ide.

Úgy érzi kiszabadult a kötöttségekből és most mennyire szabad, ha az alkalmi kapcsolatokból megkapja azt amire egy Nőtől szüksége van, akkor nem fogod viszont látni, de ha rájön, hogy valami tartalmasabb kapcsolatra van szüksége, akkor még reménykedhetsz.

Ez kb 1-2 hét alatt kiderül, addig kitombolja magát és kipróbál mindent amit idáig csak messziről figyelt.

2017. jún. 12. 09:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Már nem akarom visszakapni. Az egy dolog hogy fiatalon jöttünk össze,és sokat csiszolódtunk egymás mellett de a problémákat nem tudtuk megoldani sosem (legalábbis sok fontosat nem).

Igazából azóta kimozdultam én is,és rájöttem hogy míg én pl tényleg jobban érzem magam ettől,ő csak le akarja kötni magát mert depressziós(ismerem,pár cuccomat adta vissza és látom rajta).

Fáj a szakítás,de logikusan gondolok az egészre,és minden logika azt mondja ennek már semmi értelme nem lenne.

2017. jún. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!