Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális pasik, akik komoly kapcsolatot keresnek? 20l
Kedves első, az a 1,5 év még semmi. :) 10 év után maradjon meg így a szereteted az ő irányába, az már jelentős. :)
Egyébként igen, léteznek, ahogy normális lányok is léteznek, csak az emberek soha nem jó helyen keresgélnek. /L
Mit vársz ettől a kérdéstől?
Ha azt mondom, hogy "vannak", akkor jobb lesz? Tessék: persze, vannak. Remélem, erre voltál kíváncsi.
Egy ilyen létezik 👋
Más nevében nem nyilatkozom.
"Hogy ne létezne, ugy bele vagyok bolondulva még mindig a barátnőmbe, pedig már 1,5 éve kitartok mellette, mint mikor először láttam. Nélküle nem érdekelne már senki és semmi. "
Én a helyedben azért kicsit visszaszállnék a földre és megpróbálnék a barátnőd nélkül is létezni. Ugyanis ez nem teljesen normális, hogy nélküle nem érdekelne senki és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!