Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem (szinte biztos vagyok benne) hogy nem fog ez menni tovább, de szerintem ő is így van vele. Mégis félek, hogy a szakításban nem lesz partner, van erre recept?
Vannak olyan kapcsolatok, ahol sajnos létezik egyfajta fölérendeltség. A miénk ilyen. Nyilván az én hibám is hogy hagytam, lényegtelen. És hiába gondolom, hogy amúgy mindketten azon a véleményen vagyunk, igazán boldogok egymás nélkül lehetünk csak, a szakítás valahogy ez nem fog simán menni. Mert el kell engedje, hogy ő van felül, és most az egyszer közös, intelligens döntést kell hoznunk.
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy ment?
F/40+
A szakításkor, mindenki a habitusa szerint járja a köröket, de előbb-utóbb úgyis vége lesz.
Ha nem most, akkor öt se vele-se nélküle alkalom után, ez csak időhúzás.
Szerintem ez attól is függ, hogy a szex hogy működik (...még mindig) egy párnál.
A szex asszem nem lesz összetartó erejű :)
Igazából nem az intelligenciáját kérdőjelezem meg, szerintem nagyon intelligens lány. Környezetünkben volt ilyen válás is meg olyan is, teljesen odavolt azért a megoldásért amikor férj és feleség barátok maradtak, együtt is laktak sokáig míg szépen lassan berendezkedtek külön-külön.
De mindig más, ha veled történik a dolog. Hormonok, minden. Váratlan. Akiről húsz évig azt gondoltad, a te kiskutyád, hirtelen felnőtté válik és azt mondja, kedvesem hagyjuk a p'ába. Ezt kéne valahogy feldolgozhatóvá tenni. Na persze mindegy mit tervezek úgyis isten végez.
"...Na persze mindegy mit tervezek úgyis isten végez..."
Én hívő ember vagyok, de ez, a te történeted kapcsán egy marhaság!
Te döntesz az életedről, hogy mész vagy maradsz, mennyi fér még bele, meddig akarsz lábtörlő státuszban maradni.
Felelős vagy a tetteidért, ne akard ezt a Jóisten nyakába lőcsölni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!