Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni, ha nárcisztikus partner szakítás után súlyosan bánt szavakkal?
Súlyosan nárcisztikus partnerrel éltem sokáig. Valahogyan próbálok elszakadni tőle,de folyamatosan undorítóakat mond rólam, hogy mennyire élhetetlen vagyok, labilis stb. Aki élt így, tudja, hogy mennyire megnyomorító egy ilyen kapcsolat.
A baráti körömben is történeteket hint el, hogy orvosra lenne szükségem, felhasznál mindent amit tud a múltamból és esetleg nehézségek voltak nekem egy kapcsolatban: hogy milyen anya leszek, ha csak így eljövök tőle stb., Borzasztó hallani, mindezt azért, hogy magát védje, hogy támogatókat szerezzen maga mellé. Aki tudja milyen ez a személyiség-zavar, az tudja mennyire keményen bánt szavakkal. A közös barátaink akarnak nekem orvosi segítséget és elérhetőséget adni, miközben ő üvöltözik velem? Teljesen képes kifordítani mindent, fizikailag fáj már, annyira nem tudom kezelni. Adjatok légyszi pár gyakorlati tanácsot.
#1: Attól tartok, hogy a manipulátor féreg már beelőzte a kérdezőt. Nagyon fifikásak tudnak ám lenni, ha egy egész embertömeget kell a saját oldalukra állítani, bármeddig képesek elmenni.
#3: Pedig az egoista manipulátorok elleni leghatásosabb tett, ha teljesen kitörlöd az életedből, és minden megmoccanását figyelmen kívül hagyod. Ezeket a csúszómászókat az élteti, ha észreveszed őket, s reagálsz rájuk.
8-as, jó hüye vagy, hogy vele vagy. A gyereketeket is megnyomorítod ezzel, milyen példát lát, ő is ugyanilyen elc.szett lesz felnőttkorára.
Kérdező te meg szrj már bele, végeztél vele és kész. Nekem is volt éppilyen ismerősöm, de miután eljöttem tőle, már pont nem érdekel, mit mond/gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!