Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szetmentünk párommal, mert nem voltam hozza felnöve érzelmileg és mert nem lehetett rám építeni jövőt (család, gyerek). Meg mindig szeretjük egymást. Mostanra méltó lettem hozza, van meg jövőnk?
Elsősorban hölgyek véleménye érdekelne. Párommal 8 évig voltunk együtt, boldogok voltunk. Rajongtunk egymásért. Eleinte tökéletes volt, aztán én elkezdtem hanyag lenni vele szemben, nagyon szerettem, de elhanyagoltam, gyereket szeretett volna, én nem. Ennek hatására és mert nekem nem volt munkám, neki igen, egy bizonyos munkatársa (pasi) közelebb tudott hozza kerülni. Ő nyugtatott, hogy csak barát, hittem neki. A 8. évfordulónk előtt 3 héttel bejelentette, hogy nagyon szeret és velem tervezte a jovot, de ez tarthatatlan és elköltözik ehhez az illetékes munkatársahoz. Nem lehet rám építeni. Bepanikoltam és ebben az utolsó pár hétben törődtem vele, odafigyeltem rá és jó érzéssel töltött el és boldog voltam, mert ő is az. Onnantól csak vele akartam lenni és vele törődni. Költözése előtt azt mondta, hogy bárcsak ilyen lettem volna mindig és újra szerelmes lett belém, de költözik. A munkatarsahoz, aki fűzte, megpróbálja vele. Mindent megbocsajtott nekem, de csalódott, hogy ennek kellett történnie a változáshoz. Ez történt 3 hónapja, azóta kiköltöztem Nemetorszagba. Kemenyen dolgozom, minden vágyam, hogy vele torodhessek és hogy gyerekem lehessen tőle. Mindez eléggé imponál neki. Meghalnék érte. Majdnem minden nap beszélünk, azt mondja, hogy meg mindig szeret, hiányzom neki, várja, hogy hazamenjek (december), de nem tuti, hogy akkorra már szabad lesz. Azt mondja, hogy most tökéletes vagyok neki, de meg kivár, nem hagyja ott ezt a csavot. Mostmár mindent meg tudok neki adni, mindent amit megérdemel, mindent amit eddig nem. Gyereket akar tőlem, de nem most. Amikor beszélünk írásban, akkor többnyire elég távolságtartó és hideg, de közben ragaszkodik hozzam. Szerinte azért, mert így nem faj annyira a hianyom. A formával egyébként egyáltalán nem nevezhető jónak a kapcsolata, annyival elintézi, hogy most jól megvannak, ami távol van a mi szerelmunktol. Szerintetek mit kellene csinálnom? Vissza szeretném kapni, elvileg ő is akar engem, csak meg van valami, ami visszatartja. Mindent meg tudok bocsajtani neki. Van aki azt tanácsolja, hogy hanyagoljam egy időre, mert nem érzi eléggé a hiányomat, mas meg azt mondja, hogy törődjek vele, éreztessem vele, hogy fontos nekem és majd meglátja, hogy ki az, akivel lennie kell. Igaz, Ő is arra kert párszor, hogy hagyjak neki egy kis teret. Mit gondoltok?
Én 29/F, Ő 27/L
Tudod, ha valakit elhanyagolnak, akkor van, hogy elkezdi mashol keresni a boldogsagot, mert a parja leszarja. Ez van.
A masik pedig, hogy nem hulyiti. Egyertelmu, hogy nem akar mar semmit a kerdezotol.
Az elhanyagolás az egy gusztustalan dolog tudom, de most minden gondolatomat az köti le, hogy vele akarok lenni, azt szeretném, hogy újra torodhessek vele és ha lesz, akkor a közös gyerekeinkkel. Ez nekem a legfontosabb, nem más.
Azért gondolom, hogy újra kezdhetjuk, mert az érzelmi kötődés megvan és a szeretet is, mindent megbántam, Ő mrgbocsajtott és soha nem leszek olyan, mint voltam. Ő olyan, hogy ha egy kapcsolatban mindent megkap, amire szüksége van, akkkor örökké kitart a társa mellett, most ilyen vagyok, mindent meg tudok neki adni és meg is akarok minden szempontból. Nem akarom, hogy ujra át kelljen élnie az elhanyagoltságot és én sem akarom ujra átélni ezt, ami most van, úgy gondolom ez elég indok a változásomra. Érte meg tudtam változni, és így is akarok maradni. Ha nem is mostanában, de majd egyszer vele szeretnek családot alapítani
Oh b**zki, ne birtokolni akard a másikat. Szerinted a lelkesedésed meddig tart ki? Elmondom, pontosan addig ameddig meg nem kapod. Ezért hasonlítják a veszteség érzését a kokain függőséghez.
Téged csak ez motivál, hogy megkapd az 'adagod'... Ez látszik az írásodból, a fogalmazásodból. Ahhoz, hogy ez ne így legyen, el kell vesztened ami azt jelenti, hogy elengeded. Át kell élned a fájdalmat és a fájdalom alján (2-3 hónap körül) rájössz, hogy mekkora segg voltál vele. Na, és ha ezután vissza akar jönni hozzád, akkor gyertek össze mert akkor a motivációd már nem önmagad kielégítése lesz. 3..2..1 indulhat a lepontozás!
aham. olyan nagyon szeret, hogy összebútorozik egy másik pasival.
te ezt beveszed???
Hahaha hajj de buta vagy te ember.
Nem jött be az új pasi, kiderült ő még szarabb mint te. Visszatáncolna hozzád, de úgy állítja be őkelme mintha te lennél a hibás.
Bazzeg manapság az emberek nem használják az agyukat?
Bászki...
Akár magamat látnám. Szinte mindent meg tudott velem etetni az exem.
Kívánom hogy állj talpra, szedd össze magad és az önbizalmad. Hidd el utána jót röhögsz majd (saját magadon).
Nem szabad mindent bevenni a nőknek. Aki már másnap más ágyába van, nemhogy nem szereti, nem is tiszteli a párját... exét.
Ha jót akarsz magadnak, keress egy hozzád való nőt (mert ebben a korban már nőkről beszélünk), azt nem fogod tudni elhanyagolni. Mert akivel minden működik, azzal évek után is működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!