Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány fut utánam, de engem már nem érdekel annyira. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kavartam egy csajjal, ő halál komolyan vesz, viszont engem nem érdekel annyira. Nem tehetek róla. Nem akartam kihasználni, de egyszerűen nem érzem úgy, hogy ő lenne az igazi. Hívogat, azzal vádol, hogy csak "használati tárgyként" tekintettem rá. Pedig nem erről van szó, de tényleg nem érdekel annyira, sajnálom. Most ki a hibás?2017. aug. 20. 11:59
11/29 A kérdező kommentje:
Szardarab vagy te.
2017. aug. 20. 13:10
12/29 A kérdező kommentje:
Edd meg magad.
2017. aug. 20. 13:11
13/29 anonim 

válasza:

Igaza van a 9-esnek, mondjuk a személyeskedés (szardarab) nem kellett volna tőle.
Hogy érted azt, hogy magából indul ki? Szerintem semmi negatívat nem mondott.
14/29 A kérdező kommentje:
Mindegy. Nem veszem magamra. Amúgy az egyik excsajom 18 faszival feküdt le előttem. Nem gondolta velem sem komolyan. Én meg önbizalomhiányos voltam még akkor (most már nem) és futottam utána. Szánalmas volt.
2017. aug. 20. 13:13
15/29 anonim 

válasza:

Oreg, kihasznaltad a "csajt". Ezek utan miert varod, hogy kedves szoval dedelgesse meg valaki a buksidat?
Igaz dolgokat irtam le, csak annyira gerinctelen vagy, hogy probalsz kibujni a sajat onzoseged alol. Salut
16/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok szardarab, csak akkor jött egy impulzus, most meg már nem akarom. Úgy érzem, manipulálnak.
2017. aug. 20. 13:15
17/29 A kérdező kommentje:
Lófaszt. Nem vagyok köteles együtt lenni valakivel, akivel nem akarok. Szabad ember vagyok.
2017. aug. 20. 13:16
18/29 anonim 

válasza:

Nem lett volna gaz a dolog, ha megmondtad volna a csajnak, hogy csak szexre kell. Ezt nem tetted meg...szoval igenis a te hibad. 30 felett vagy elvileg, ne legyel mar ennyire gyerek. Vallald a felelosseget.
19/29 A kérdező kommentje:
Velem is történt már ilyen. A nőnek két szexre kellettem és utána megszakított velem minden kapcsolatot. Mégsem kívánom a pokol fenekére.
2017. aug. 20. 13:21
20/29 anonim 

válasza:

Kit erdekel, hogy te egy korabbi szitut hogy eltel meg?
Avagy azt hiszed, ha veled megtortent, akkor te is megteheted masokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!