Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány fut utánam, de engem már nem érdekel annyira. Mit
tegyek?
Mondtad neki az elején, hogy te nem akarsz kapcsolatot tőle?
2017. aug. 20. 12:02
Mondd meg neki, hogy csal randiztatok, nem ígértál neki semmit, nem hülyítetted, megismerted valamennyire, de te úgy érzed, ő nem az, akit kerestél. Tanácsold neki, hogy nincs semmi baj vele, de ne tegyen fel minden ismerkedésnél mindent egy lapra, ezek csak lehetőségek, nem házassági ígéretek, ettől ő még kedves, aranyos, okos és szép, de legyen tartása, és kívánj neki sok sikert a jövőben. Ez nem a Te hibád, de az övé sem, ez így alakult, ez van. Majd jön más mindkettőtknek, aki jobban megfog ;) Aztán többet ne válaszolj neki semmire, mert az életben nem fog leakadni rólad! Ne legyen büntudatod, ő sem lenne olyannal együtt, aki nem érdekli!-:)
2017. aug. 20. 12:04
Ha nem mondtad neki, hogy te nem komoly kapcsolatban gondolkodsz vele, akkor kihasználtad, ezen nincs mit szépíteni.
Mondjuk a csajnak meg semmi büszkesége nincsen, hogy így fut utánad.
2017. aug. 20. 12:06
4/29 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nem vagyok biztos benne, megijedek a túlzott kötöttségektől. Gondoltam egy próbát megér, de inkább ilyen művészi, szeretői viszonyként tekintettem rá. De éreztem, hogy nem ő a nagy ő. Nem vagyok belebolondulva. Az a fura, hog ugyanezt már én is megéltem a másik oldalról, egy lánnyal. Ugyanez volt.
5/29 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy csak úgy döntheted el valakiről objekt
6/29 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy csak úgy döntheted el valakiről objektíven, hogy kell-e vagy nem, ha komolyabban belemész a dolgokba (szex stb), viszont ha ezek után valaki rájön, hogy mégsem, valakinek szar lesz és kihasználva érzi magát.
# 3/4 Ezt, hülllleségnek tartom. Akarhat komoly kapcsolatot, ha közben olyan dolgok derülnek ki, amiért mégsem lesz az.
Volt szex is, akkor sem kihasználás, ha a lány benne volt. Bár sok nő fejében az van, lefekszek vele akkor annak komoly hosszú kapcsolatnak kell lennie. Önszántából, örömmel tolja le a bugyit, utána meg sír, hogy jaj, kihasználtak. A szex, nem egyenlő a biztos, komoly kapcsolattal.
2017. aug. 20. 12:20
8/29 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek teljesen. Tulajdonképpen szexhiányom volt, kicsit mélyponton voltam és valaki kellett. Tudtam, hogy nem életem nője. Most már kicsit összeszedtem magam és látom, hogy lehetne sokkal jobb nőm is. Picit önző voltam. De nem akarok kompromisszumot kötni, a lehető legjobbat akarom, olyat, aki hagy privátszférát és jobban hasonlít hozzám több szempontból is. Vagy akkor legyen igazi szenvedély köztünk, ez kicsit langyi volt. Az érzelmeskedés megöli az izgalmat.
Na csak kiderult, hogy egy szanalmas sz ardarab vagy :D
Aranyapam, nem kell ahoz szex stb, hogy megtudd akarsz-e komolyabbat egy notol. Ez baromsag.
A szex fontos resze a kapcsolatnak, de tanulhato dolog. Igy ha az elejen nem is jo valamiert siman kijavithato. Amennyiben megsem, akkor pedig lehet szakitani.
Ettol fuggetlenul nem a szex minosege miatt kell egy kapcsolatot komolykent gondolni...ezt te sem gondolhattad komolyan, hogy barki megeszi.
2017. aug. 20. 13:06
10/29 A kérdező kommentje:
Biztos magadból indulsz ki.
Kapcsolódó kérdések: