Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Lehet még ebből valami?
7 hónapja hagyott el a barátom. Nagyon sokàig fàjt. Apróssàg miatt. Meg lehetett volna beszélni, de ő nem akarta. Nem bàntottam meg, nem csaltam meg. 3 hónapig voltunk együtt, de nagyon beleszerettem. Néha beszélünk meg mivel egy munkahelyen dolgozunk, így sokszor össze is futunk. Annak idejèn, amikor mi összejöttünk, volt mèg barátnője, csak már ellaposodott a kapcsolatuk. Ráadásul a csaj régebben meg is csalta. 1-2 hónapja lehettünk együtt, amikor szakított vele. De nem mondta el, hogy azért, mert vagyok neki.
Màr végre úgy ahogy sikerült túllépnem a szakításon kb. 2 hónapja, mert megismertem valakit és össze is jöttünk 1 hónapja. Közben 2 hete a volt pàrom talàlkozni akart velem. Belementem, mert kívàncsi voltam, hogy mit akar. A talin érdeklődött, hogy van-e pasim. Csak annyit mondtam, hogy alakul valami. Én is rákérdeztem, hogy mi a helyzet. Mondta, hogy jól megvannak az baràtnőjèvel, akivel előttem járt és együtt élt. Újra összejöttek. De sejtettem. De elmondta, hogy irántam is vannak érzései meg, hogy azon is elgondolkodott a szakítàsunk utàn 1 hónappal, hogy újrakezdjük, csakhogy volt egy balesete, és ebben a 2 hónapban, amíg otthon volt, sokat segített neki az exe és fűzte őt, hogy jöjjenek össze és össze is jöttek vègül. Ennyire komolyan gondolta velem az újrakezdést. Ezt meg is mondtam neki. De azért mondta, hogy mai napig is gondol rám és rossz, hogy nem érhet hozzàm. Nehèz neki ez a helyzet, hogy mind kettőnk irànt érez. De drukkol, hogy komoly kapcsolatom legyen, de azért fèltékeny lesz. És arra gondolt, hogy néha találkozhatnànk, mint barátok. Mondtam neki, hogy benne vagyok. De sajnos mèg èn is érzek iránta. Szerintetek idővel lehet ebből újra valami vagy marad ez a helyzet? Hogy làtjatok azokból, amit leírtam?
28 L
Nem pótlèknak tartom. Fontos nekem. Csak még bennem vannak az emlèkek a volt párom miatt. Eljönne az az idő szerintem, amikkr nemet mondanék. De most még nem érzem így.
Gondolom, hogy nem vagyok neki elèg fontos, mert ha az lennék, akkor feladnà a kapcsolatàt miattam, ami hiába biztosabb a megszokott dolgok miatt, akkor is már eljàtszotta a bizalmàt a csaja.
Most nézz mélyen magadba. Próbálj eltekinteni attól hogy milyen érzéseid vannak irányába. Most komolyan ilyen gerinctelen féregre van szükséged? 2 hónapig csalta veled a bnőjét, majd végre méltoztatott szakítani vele, de aztán téged is kidobott. Utána megint összejött a régivel, aztán felkeres téged is újra, és beadjadja hogy vannak érzései meg csak az exe erőltette az újra kezdést. Persze, vannak érzései, mégpedig az hogy a kis fa..ának kell a változatosság, aztán megpróbál megint kialakítani egy édes hármast. Ennyi, és nem több. Vagy szerinted miért megint akkor keresett meg mikor újra nem szabad? Ha tényleg érezne irántad komolyabbat, akkor a szakításotok után keresett volna, de nem tette. Azt a mesét meg ne kajáljuk már be, hogy pont gondolkozott rajta de aztán jött a baleset meg az exe. Csak azt mondta amit hallani akartál. Ellaposodott a kapcsolata, meg ő édesgette vissza magát, de rajtad sincs túl bla bla... Mind csak szöveg, mese habbal. Valamiért hozzá kötődik, vele akar lenni, csak kell a változatosság. Attól hogy ezt fáj belátni, még nem lesz jövője a kapcsolatotoknak. Felesleges reménykedned, ennél több neki már sosem leszel, hisz ott volt 3 hónap, ha akkor megszeretett volna nem dob ki, ami meg ennyi idő alatt nem alakult ki, az már nem is fog.
A szakítás utáni barátságról meg annyi, hogy az nagyon max akkor működik ha már egyik félnek sincsenek szerelemes érzései a masik irányába. De neked vannak, szóval ez nem barátság.
És igenis gerrinctelen viselkedés ez a mostani pasiddal szemben, mert azzal a céllal akarsz találkozgatni az exeddel, hogy összejöjjetek. Nem csak az a megcsalás ha ténylegesen megd.gnak, hanem már ez is az bizonyos mértékben.
Arról nem beszélve hogy 28 éveswn lehetne benned több tartás. Az lenne a legjobb, ha az arcába röhögnél és lezárnád vele. Inkább az új kapcsolatodra koncentrálj, annak van értelme, ennek nincs.
Hát ha neked kell ez a huzavona, meg nem derogál második lyuknak lenni egy kapcsolatban ( mondjuk eddig se derogált, ahogy összejöttetek), akkor egészségedre. Nekem nem kéne egy ilyen férfi, de te tudod. Végül is igen kevés nőnek van önbecsülése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!