Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza kaphatom még a párom?
Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt a párommal. Mindkettőnknek egy zűrös kapcsolat előzte meg a mostanit. Páromnak pszichológus kellett az előző kapcsolatában kapott sérelmek feldolgozásához. Én az előző kapcsolatának az ellentéte voltam. Szeretem , megbecsülöm és tisztességesen bánok vele. Nem mondom , hogy nem voltak problémák köztünk de nem túl súlyosak. Azt tudni kell , hogy én nehezen beszélek az érzéseimről és magamba fojtom őket , de mellette sokat változtam pozitív irányba. Viszont ő beleunt abba , hogy a probléma megoldó képességem abban kimerül, hogy csendben hallgatok és a problémát nem ismerem el. Az utolsó 3 hétben ismertem el hogy gáz van és 360°-os fordulatot vettem. Hirtelen mindent meg próbáltam oldani és rengeteg szeretetet zúdítottam rá. De ő belefáradt már korábban ebben a dologba. Azt mondja , hogy szeret , de idő kell neki és azt nem tudja mennyi. Én nagyon szenvedek emiatt , mert én tényleg igazán akarom és szeretem őt. Mit tegyek? Várjak rá vagy zárjam le?2017. aug. 14. 17:05
11/12 anonim válasza:
Én drukkolok nektek de jobb tanácsot nem tudok sajnos adni ezen kívül. Müller Péter mondta : Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat.
2017. aug. 16. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!