Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza kaphatom a volt Kedvese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza kaphatom a volt Kedvesemet?

Figyelt kérdés

Nos.. úgy 7 honapja hogy szakítottunk.. már semmilyen kapcsolatot nem tartunk egymás közt. A kapcsolat kb. 2évig tartott és elég komoly volt. Szóval a helyzet az hogy drogoztam (fű) és ezzel kezdett kezdetben kissebb-nagyobb hibákban kezdődni a baj. Ekkor abbahagytam mert éltem-haltam érte. 4 hónap 'tisztaság' után ő úgyérezte hogy nekem hiányzik a drog és egy estén kihivott sétálni és megkinált vele. Onnantól újra rászoktam és szakitás lett a vége. Már nemhasználom és örülök is neki rájöttem hogy a drog elvett 6évet az életemből.. közte a barátnőmet is. Az a helyzet hogy én még mindig bármeddig elmennék érte igy 7honap után is. Tanácsot szeretnék kérni milyen lehetőségeim, esélyem van bármi..

Kellemes hüvös napot mindenkinek! :-) 21/F

2013. aug. 8. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ja!
2013. aug. 8. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
a legtöbb férfi túl makacs és úgy gondolják, ők maguktól próbálkoznak. Aztán a végén a hiányos tudásuk következtében nagy hibákat vétenek és elbuknak. Mert ugye mit teszel, ha a magad feje után mész? Hát az érzelmeidet követed! Ez sajnos most nem játszik, ha eredményt akarok
2013. aug. 8. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!