Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatom őt vissza?

Figyelt kérdés
Egy hete szakított velem a barátnőm, azóta nem kerestem őt csak egyszer! Kedves volt, ès èrdekelte őt mi van velem, meg azt mondta fontos vagyok neki! 7 hónapot voltunk együtt! Visszakaphatom mèg őt valahogy?
2012. nov. 11. 06:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, miért szakítottatok. Kifejtenéd, kérlek? Csak hogy tisztán lássuk az ügyet.
2012. nov. 11. 07:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta már nem szeret! De tegnap mondta, hogy fontos vagyok neki, ès èrdekli mi van velem! Napról napra jobban hiányzik, ès szeretem nagyon! Vissza akarom kapni!
2012. nov. 11. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha azt mondta, hogy már nem szeret, akkor lehet, hogy ez már nem menthető... de azt még megpróbálhatod, hogy most egy ideig (pár hétig) nem keresed, tudom nehéz lesz kibírni, de csak így tudhatod meg, hogy szeret-e még, vagy csak elbizonytalanodott. Ha hagysz neki egy kis gondolkozási időt, akkor át tudja gondolni h mit is akar. Ha hiányozni kezdesz neki, úgyis megkeres, és akkor minden megoldódik. Ha meg nem, akkor már tényleg nincs értelme rá várnod...
2012. nov. 11. 08:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta hiányzom neki!
2012. nov. 11. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, hátha.... Viszont ha azt mondja nem akkor lépj tovább, ha szeretne már 1 hét után éreznie kéne hogy még mindig veled akar lenni.
2012. nov. 11. 08:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tanácstalan vagyok! Hiányzom neki, èrdekli őt mi van velem, ès azt mondta fontos vagyok! Vissza akarom kapni mert ezek a szavai erőt adtak nekem! De nem tudom mi lenne a helyes! Ha elhívnám beszèlgetni, vagy hagyjam őt egy kicsit!
2012. nov. 11. 08:38
 7/8 tabaki ***** válasza:

"Hiányzom neki, èrdekli őt mi van velem, ès azt mondta fontos vagyok!"

Ugyan, mit jelent ez? Semmit, a te megalázásodra való szívatás! Milyen lelke van ennek a csajnak? Éretlenek vagytok mind a ketten, de ez a sunyi lebegtetés, amivel a markában tart... nyilván úgy érzi, hogy ő a végzet asszonya, valójában ovis szintű szemétkedés. Ha tényleg akar valamit, egy szóval visszahívhat, nem? Mi a bánatnak kéne pincsiként ugrálnod körülötte, hogy hátha megint ölbe vesz?

Szerintem nyugodtan keress magadnak másik lányt, jóval értelmesebb elfoglaltság. Talán éppen az fog a nagy ex lelkére hatni, ha látja, hogy nem vagy neki kiszolgáltatva, ő is veszíthet a hülye játszadozása közben. Ha meg mégsem vagy olyan fontos neki, még mindig vigasztalhatod magad azzal, hogy találtál egy százszor jobbat. Csak nyerhetsz, kalandra fel!

2012. nov. 11. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm! Ez elèg okos válasznak látszik! :)
2012. nov. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!