Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza kaphatom még őt?

Figyelt kérdés
elhagyott a párom olyan okból h ő most a saját útját akarja járni, nem akar kapcsolatban lenni .Megbeszéltük h majd nyáron eljön velem randizni és meglátja. 7 hónapig voltunk együtt. én a végén eléggé könyörögtem neki (már megbántam). most 3 hónapig nem keresem. már 1 ebből letelt. tavaszi szünetben felhívom hogy átmennék a cuccaimért. mikor átveszem a cuccaim akkor majd felhozzam neki ezt a randit és h milenne ha még a tavaszi szünetben elmennénk? szerintetek belemenne?
2012. febr. 1. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

a pasi maximálisan hülyére vett és te ettél a tenyeréből!

a pasi nem szeret már úgy téged, de tudja h te őt igen, de nem érdekli mert nem kellesz neki.

Ne legyél naiv és ne legyen annyi eszed mint egy szerelmes 14 évesnek!

felejtsd el különben tucat-hülyelány leszel!

27/f

2012. febr. 1. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
ajj tudom. de nagyon szeretem. Ő volt az első ember aki elött megtudtam nyílni.
2012. febr. 1. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

az lehet...

hidd el évek alatt beleedződsz, az első akivel minden nagyon tuti.....azt nehezen felejti az ember és azt gondolja sosem talál senkit és sosem lesz többé szerelmes....súlyos tévedés!

Leszel még és fogsz még találni!!!

aki 1x már talált az fog is

2012. febr. 1. 21:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak olyan nehéz elfelejteni őt. És nem is igazán akarom
2012. febr. 1. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

igen ez mindig nehéz.....

de ez van, van aki 10x csalódik mire megleli azt akivel leköti magát egy életre....

2012. febr. 1. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!