Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet megkönnyíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkönnyíteni a továbblépést?

Figyelt kérdés

Egy hónapja majdnem szakítottunk a párommal (én kezdeményeztem), mert úgy gondoltunk, hogy megváltoztunk és bár szeretjük egymást, már nem tudjuk megadni a másiknak azt, amit az elején.

Ahogy ezt elmondtam neki, azonnal meg is bántam. Megbeszéltük, hogy adunk egy kis időt a kapcsolatunknak. Ma szakítottunk. Az egy hónap alatt sok mindennel próbáltam helyrehozni amit elszúrtam. Szeretem és szinte bármit megtennék hogy visszacsináljam. Ma elmondta nekem, hogy úgy érzi, ő azt az egy év 10 hónapot szereti, ami voltunk és nem tudja feldolgozni azt, amit egy hónapja mondtam.

Rettenetesen érzem magam. Próbálkoztam, de úgy érzem, hogy már nem vagyok elég jó neki. Egyikünknek sincsenek barátai, így most egyedül maradtam.

Próbálom elterelni a gondolataimat, de nagyon nehéz nem erre gondolni.

20N

2017. aug. 8. 23:40
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:

Mit mondtál neki pontosan,leírod?

Azt gondolom,hogy ha két ember szereti egymást,akkor nem szakítanak,az időkérés meg csak a szakítás halogatása.Nálam ugyanez volt a szitu,mint nálatok.

Úgy lesz könnyebb neked,ha elkezdesz olyan dolgokat csinálni,amiket eddig nem és idővel rájössz,hogy egy olyan kapcsolatnak semmi értelme,ahol a két fél között szakadék van.Visszacsinálni ilyen hamar nem lehet,de ha vissza is akarod,akkor minden egyes próbálkozás csak ezt a szakadékot mélyíti.Kell 3-4 hét teljesen szünetmentes állapot,ahol semmilyen módon nem érintkeztek,hiszen kell ennyi idő,hogy a másik fél majd elhiggye valóban megváltoztál.A másik meg,hogy neked is kell ennyi idő arra,hogy ne harag,düh,csalódottság,vagy kényszer vezessen hozzá vissza,ilyen lelki állapotban az ember ezt nem képes tiszta fejjel megoldani.

2017. aug. 8. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szeretnel, irj ram nyugodtan. Velem nem regiben szakitott a baratom hasonlo okok miatt es hat en is a padlon vagyok. Szivesen segitek.

N

2017. aug. 9. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:

szia

nemrégiben írtad a kérdezőnek h írjon nyugodtan

ha nem zavarlak én is beszélgetnék veled

velem tegnap szakított a barátnőm..sok vita és 2 hét szünet után amiben írtam neki 2 óránként, mert nem akartam h azt higgye h nem érdedel mi van vele..

veled mi történt?hogyan érzed már magad?

2017. aug. 25. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!