Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a párom dolgát megkönnyíteni, mialatt menstruál? Ffi
Mármint milyen értelemben? :)
Nem haldoklunk olyankor, csak azért kérdezem.
Nekem van, hogy baromi erős görcseim vannak, annyira, hogy fel sem tudok kelni fájdalomcsillapítóért. Na, akkor örülnék, ha a párom hozna nekem egyet. Ha a tiéd is hasonló helyzetben van, kérdezd meg tőle, hogy kell-e neki gyógyszer, melegvizes palack stb.
Ja, és lehetőleg a többnapos, kempingezős kiruccanásokat ne erre az időpontra tedd.
Szerintem ennyi bőven elég.
Nekem pl. elég erős görcseim vannak, én annak örülnék, ha olyankor 2-3 napig fel se kéne kelni. De hát sajnos muszáj. :)
Ha teheted, vedd át a házimunkát arra a pár napra, főzz, mosogass te. Ha van egy kis szabadidőd, bújj oda, öleld át. Én pl. imádom, ha olyankor párom simogatja a hasam, megnyugtat. :) A melegvizes palack tényleg sokat jelent, főleg éjszaka.
És bár fentebb a srácok poénból írhatták, de tényleg csökkenti a görcsöket amúgy a szeretkezés. :) Bár ez nagyban függ a ti hozzáállásotoktól, engem nőként pl. kifejezetten zavar, túl érzékeny vagyok olyankor minden értelemben. Szóval ne ugorj rá kérdezés nélkül, lehet ellentétes eredményt érsz el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!