Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mással is történt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is történt már ilyen? Házasságban élek, éltem. A férjem csak hétvégére tudott hazajárni, így keveset találkoztunk. A gyerekeket neveltem, és közben eltávolodtunk egymástól.

Figyelt kérdés
Sajnos rossz megoldást választottam az életem felpezsdítéséhez. Egy partnerkereső oldalon találtam egy kettő férfit magamnak. Az utolsó csinált pár képet az közben, csak úgy emléknek. Azután meg azt akarta, hogy pénzt adjak azért, hogy ne áruljon be a férjemnek. Nem adtam, igy elküldte a képeket. Igazából szinte csak arra ment, hogy legyen valami a kezében, és rögtön pénzt próbált kiszedni belőlem. Találkozott már ilyennel valaki? Jellemző ilyen oldalakon?
2017. júl. 24. 21:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ezen nincs mit megbeszélnünk. Amikor hétvégén hazajött, fáradt volt, ráugrottak a gyerekek. Velem szinte nem is maradt ideje semmire.
2017. júl. 25. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogy lehet megengedni egy szinte teljesen idegennek, hogy meztelen képeket készitsen rólad? Mit hittél, hogy elteszi emlékbe vagy otthon erre fogja kiverni?

Ezt már az életbe nem fogja elfelejteni, beégett a retinájába. Mégis mit kellett volna tennie?

2017. júl. 25. 15:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Most nem azért, de valahol nekem is igazam van. Semmi szórakozás a hét nagy részén, férfi csak hétvégén volt velem. Ez ment volna a végtelenségig? Senki nem csinálta volna.
2017. júl. 25. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Gondolom nem jó kedvében volt távol ennyit a családjától. Megcsalásra nincs indok! Szakitásra vagy válásra van, esetleg megbeszélésre. Van fogalmad róla mennyire megaláztad? Azoktól a képektől meg az életben nem szabadulasz meg.
2017. júl. 26. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Ő a hét nagy részén dolgozott és te elvártad volna, hogy szórakozzon veled hét közben?
2017. júl. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!