Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném túl magam rajta?
Ezelőtt 4 hónappal megismertem egy 25 éves lányt, én 21 fiu vagyok. Az elején más volt, máshogy viselkedett, gondolkodott, beszélt mint a többi lány akivel randiztam, tényleg ériztem benne hogy különleges. 2 hét beszélgetés után kimentünk sétálni, majd 1 hónap után összejöttünk, 3 hónapot voltunk együtt. A 3 hónap alatt nagyon jól éreztük magunkat, tényleg abszolút semmi probléma nem volt semmilyen téren. Rengeteget kirándultunk főleg a természetbe mentünk erdős, hegyes vidékre más országba, + Bécs, meg 1-2 szép hely. Természetesen ő mondta hogy nem a pénzre hajt, ez az elején látszott iss, ám mégis nem bánta hogy én fizettem mindent. Legelső naptól legyen szó egy üditőről, fagyi, pizza este, esti vacsora, aqua park belépő, kirándulások, szóval abszolút mindent én fizettem. 3 hónap alatt egyszer felajánlotta hogy fizet ő, de csak az ő részit. Minden héten vittem neki egy gyönyörű csokor virágot mivel ott mentem el naponta és szépnek tartottam hogy vegyek. Aztán 1x nem vettem mert tényleg nem voltam arra, már jött is a kérdés hogy virágot sem kapok ? Más kap virágot ha valamilyen alkalom van, én vittem mert szépnek tartottam a gesztust, de monoton lett ahogy láttam.. Bevásárlásnál is minden én vittem a neccet, vizet vagy épp amit vettünk, szintén 3 hónap alatt 1x történt hogy nem vettem el, kb 15-20 másodpercig ő fogta amig elpakoltam a kulcsokat és a pénzt, kérdezte is hogy nem veszem már át... aztán ezelőtt 1 hónapal a sürgőséggire kerültem, irtam is neki hogy bejöttem, a szüleim jöttek is, a volt barátnőm megkérdezte hogy jöjjön ő is ? mivel akkor jött ki a munkából, irtam ne ne gyere menj haza pihenii. Nem mondtam neki de ilyet nem szokás kérdezni, hanem ha egy fontos személy akkor mész érte, ő inkább ment koncertre.
Otthon tényleg főztem, takaritottam, mostam, port töröltem, abszolút mindent megcsináltam, semmire nem volt gondja, 2 munkahelyen dolgozom hogy legyen elég valahogy a pénz, emelett még úgy cisnáltam hogy majdnem minden nap találkozzunk mivel szerettem vele lenni. Találtam az egyik sarokba egy kis port miután ő takairitott, megkérdeztem szépen hogy itt nem törölted ? de már vettem is egy rongyot és töröltem, és már kérdezte is hogy miért veszem őt kérdezőre ilyenekkel holott egy kérdés volt..
3 kisebb veszekedés volt, de olyan hogy tényleg jelentéktelen, mint a poros dolog, abból is veszekedett velem hogy ő soha nem csinál semmit, mert mindig kérdőre veszem.., aztán volt az utolsó egy nagyobb, ahol igen én voltam a hibás mivel túloztam ez igy van. Ő kért engem hogy soha ne hagyam el, küzdjek értünk. Mikor utoljára összevesztünk én szerettem volna vele találkozni hogy oldjuk meg, beszéljünk, ő nem akarta hanem inkább hagyak neki időt legyen külön ne irjak egy pár napot. Ilyet is csak a gyerekek csinálnak, felnőtt emberek kommunikálnak. Mások is veszekednek, senki sem azért csinálja mert élvezni, de egy kapcsolatban megtörténik a veszekedés, de ez nem azt jelenti hogy kész vége. Ő szakitott velem, én hiába próbáltam 1 hétig elérni őt, tényleg sajnáltam hogy 1x túloztam amikor veszekedtünk, de mások sokall nehezbb dolgokon mennek át és mégis együtt maradnak, mi meg egy veszekedéstől vége, mert hogy ő a volt barátjaival nem veszekedett és nincs erre szüksége. 3 napig irtam neki, kerestem, hogy béküljünk ki, oldjuk meg csak ne hagyon el, adok neki időt ha ezt kell, csak beszéljen vele, ha kell az elejétől kezdjük, ő nem csak hagyam békén. Egyik este ahogy mentem el a városban az ő háza alőtt mivel eddig is napi szinten jártam azon a területen, nem fogok egy egész parkot körbe menni csak hogy ne lássam találkoztunk, kérdezte is hogy én követem ? mert mégegyszer meglát megy a rendőrségre hogy én követem, és panaszt tenni hogy nem hagyom békén..
Az a probléma hogy én 1 hete szenvedek, mióta szétmentünk 3 kilót fogytam, nem nagyon eszem, mivel kitettem a szivem is érte, meg a csillagokat is lehoztam az égről neki, mindent megadtam csak hogy jó legyen, és mégis én voltam a hülye, már bocsánat a kifejezésért. Szerettem őt, és tényleg eddig ő is rendben volt, egész eddig a veszekedésért, amikor ez megtörtént mintha kicseréltk volna és egy másik lányt kaptam volna, rá sem ismertem ahogy beszélt és viselkedett, nem is látszott rajta másnap hogy szenvedne vagy hogy baja lenne, se vidám nem volt, olyan elvagyok... az zavar hogy ő pár óra alatt túltette magát rajtam, én viszont 1 hete szenvedek, csak rá tudok gondolni és ez nem jó. Azok mellet hogy kihasznált én még mindig lennék vele és újra kezdeném, am ő nem. Inkább egész életébe magába minthogy velem aztmondta. Azóta elkezdtem minden reggel és este 9-1ö kilómétereket futni hogy felejtsem, akkor legalább kikapcsólódot, de amikor abbahagyom, megint rá gondolok. Vajon mit csinál, merre van, gondol e rám, haza ért épségben, és hogy miylen szépek voltunk együtt meg miylen szép helyeken voltunk. Egyszerűen nem vagyok képes tultenni magam rajta, és nem tudom már mit tegyek hogy elfelejtsem :( Arra is gondoltam hogy irok neki és ugyan ezeket elmondom, hogy kezdjük előről 0 ról, de nemtudok nélküle lenni, nagyon hülye lennék ha ezt megtenném ? Mit tegyek ? Én hiába akarok bármit is szerintem őú nem, gondoltam várok egy pár hetet és irok 2-3 hét után hogy találkozzunk és mondjam el neki is hogy újra akarom, de érzem hogy ő már nem mivel mondta inkább lesz egész életébe magába. Tényleg ekkroa bűn hogy összevesztünk ? Mások veszekednek és átmennek nehezbb dolgokon és mégis együtt vannak.. nem tudom mit tehetnénk. : Segitsetek kérlek.

Nem azért hagyott el mert veszekedtetek, hanem mert sosem szeretett csak kihasznált, aztán most unta meg, tovább akart lépni.
Amiket leírtál az nem egy normális dolog. Arról szólt az egész, hogy te folyamat nyalod a seggét, mindent megkap, ő meg kb. Semmit nem ad bele ebbe az egészbe.
Hagyd békén, eszedbe ne jusson keresni, inkább örülj hogy megszabadultál ettöl a kihasználós pitsától.
Ismerkedjás lányokkal, aztán majd túl leszel rajta.

Nagyon hisztis királylányod volt. Meg sajnos nőként mondom: túl sokat engedtél neki, túl magasra raktad a lécet, hozzászokott, hogy milyen gáláns vagy hozzá.
Az, hogy nem jött a kórházba, nagyon gáznak találom, első dolgom lenne otthagyni mindenkit (felőlem maga az atyaúristen is lehetne) és rohanni oda...
Ő szerintem sajnos sose szeretett annyira, hogy ez neki komoly legyen, ellenben sajnos te totál beléhabarodtál és emiatt most szenvedsz. Remélem találsz egy lányt, aki tényleg értékelni fogja, hogy ilyen jó vagy hozzá!
Próbálj meg túllépni rajta, ennél jobbat és sokkal törődőbb párt érdemelsz. Én is olyan vagyok, mint te, imádom elhalmozni a másikat és tényleg el fog jönni az az ember, aki ezt viszonozza is neked :)
Kitartást!!!

ne szenvedj érte, inkább örülj, h. megszabadultál tőle.
ez a nő nem szeretett téged, csak kihasznált, használt.
nagyon rendes srácnak tűnsz a leírtak alapján, sokkal jobbat érdemelsz nála.
Koszonom mindenkinek az eddigi valaszat! Meg egy par het es lassan tul leszek rajta, azotan minden nap megyek szaladni, es minnel tobbet a termeszetbe lennei hogy lazuljak, kapcsolodjak ki hogy felejtsem.
Azzal probalom magam vigasztalni hogy aki igazan szeret az nem hagy ott 1000 veszekedes utan sem, hanem akkor ia keresne es egyutt akarna maradni velem, nem mint o 1 komolyabb uzan vege. Illetve a korhazos eset is, hiaba nincs mit csinaljon, mert nem engedik be a surgosegire de legalabb ott lenne a folyoson erdekelnem, es varna ram, jol esett volna minthogy koncertre menjen. Neadj Isten vele tortent volna valami, azon percben indultam volna hozza hagytam volna mindent csak hogy mellete legyek, ha 1 napig alltam volna a folyoson akkor is.
A reggelig meg esti napi meglepetesrol ne is beszeljek. Azokon a napokon amikor nala aludtam, tudtam mikor kell fel hanyra tette az orat csorogni, elotte felkeltem hogy keszitsek neki kavet, meg reggelit. Igy kelt fel hogy a teraszon ez varta. Este pedig amig o tussolt elokeszitettem a kajat ami a hutobe volt, vagy amit epp elotte csinaltunk vagy csinaltam, romantikusan gyerta, hangulat.. minden este. Tenyleg minden megadtam neki nem volt jo :(
Kedves Kérdező!
Azt javaslom, hogy minél hamarabb felejtsd el a lányt! Csupán kihasznált téged, és szerintem ezt te is tudod. Tisztában kell lenned ezzel, mert nyilvánvaló. Nem érdemli meg azt sem, hogy egyáltalán a gondolataidat rá pazarold!
A megoldás, hogy megszakítasz vele minden lehetséges kapcsolatot. Sz@rd le, méghozzá vastagon, és aztán azt is sz@rd le, hogy lesz@rod.
Ez volt a tanulópénz. Vond le a következtetéseidet, tanulj a hibáidból és lépj tovább! Nem ér annyit, hogy belebetegedj egy olyas valakinek a hiányába, aki arra sem lenne méltó, hogy ránézz ezek után.
Keress valaki mást, vagy ami mégjobb: tanuld meg, hogy a saját magaddal való kapcsolatodat is építeni kell. Tedd rendbe magad, és meglátod, hogy szuper társaság vagy önmagadnak! És ha rendbejöttél, biztos vagyok benne, hogy találkozni fogsz a megfelelő személlyel.
És igazán sajnálom, hogy ez törént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!