Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném rendbe magam annyira, hogy én is megérdemeljem a szerelmet?
1. kezdj önismerettel foglalkozni
2. olvass a témába könyveket
3. hallgass hanganyagokat
Mi a te "lelki sérült" problémád?
"Tedd vagy ne tedd, de sohase próbáld!" Yoda mester
Mi az a rengeteg probléma?
Ha gondolod én szívesen meghallgatlak, írhatsz privát üzenetet.
Hadd tippeljek
- szociális fóbia, kisebbségi érzés, depreszióra való hajlam, szenvedélybetegség, paranoia... Ja nem, ez az én listám.
Én is az önismeretet, önfejlesztést tudom ajánlani. Meg nyilván az aktuális külsejéből is hozza ki magából az ember a legjobbat (de gondolom ezzel most sincs gond)
Ezzel csak egy nehézség van, hogy ki kell lépni a komfortzónádból, ha változást akarsz, vagy legalábbis felbolygatnod a lelki nyugalmadat egy szinten. Nekem eddig ezért nem ment, mert nekem túlságosan fontos a lelki nyugalmam, minthogy kilépjek a komfortzónámból. Persze fokozatos fejlődéssel meg lehet találni az egyensúlyt is, apránként adagolva.
tudtommal ez egy anonim oldal, ide nagyon sok lelki sérült jön, úgyhogy nem vagy egyedül, tehát nyugodtan ki írhatnád a problémádat
nincs mit rajta szégyellni
de ha priviben se írod le, úgy marha nehéz lesz segíteni rajtad
Én pl. kiírnám, de általában túl hosszúra nyúlik és kapok egy semmitmondó reakciót, vagy még azt sem... Fura a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!