Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozós fiúból tényleg lehet hűséges, ha megtalálja a szerelmét?
Ez patt helyzet lesz, akárhogy is nézem. Bizalom nélkül meghal az egész, ő bármit lép, neked hinned kell benne és reménykedni, hogy jól döntöttél.
Lehet neki sem könnyű elszakadnia a régi szokásoktól, de az is megeshet, hogy a vére újra hajtja, mert ez a lénye része.
Láttam olyat, hogy a kolesz bikája is karámba került, tehát létezik ilyesmi. És eddigi megfigyeléseim szerint aki ilyen szinten tolja a bűbájt, az valamit kompenzál. A legtöbbször a háttérben van valami gubanc amit nem tud feldolgozni és így jön ki. Elvált szülők? Rossz apa? Bármi lehet. És egy olyan nő kell mellé, akit komolyan tud venni. Aki elkapja.
Nagyon kevés az a férfi aki puszta hedonizmusból lesz ringyóvá.
Csak hülyít, egy trófea vagy neki a sok közül. Nem tudom miért, de ti nők azt gondoljátok, hogy az ilyen srácokat majd ti meg tudjátok szelidíteni, de ez baromság, ilyen nincs.
Meg nem azért, de borzasztóan naiv vagy kérdező, miközben triviális, hogy melletted még jópár lánnyal kefélget, te a nagy szerelemben hiszel...
Meg még annyit, hogy durva, hogy nektek lányoknak az ilyen srácok jönnek be...
Én nem hiszek abban, hogy az emberek meg tudnak változni, maximum eljátsszák. Abban viszont sokan profik. (:
23N
A saját szemeddel láttad,mégis reménykedsz.
Naiv vagy.
Nem tudhatod, hogy a többieknek mit mondott. Lehet ez e "te vagy életem szerelme" a megszokott csajozós dumája.
Ne bízz ennyire vakon, figyelj oda, és ha félrejár, le fog bukni.
Addig szavazz neki bizalmat, hátha most nőtt be a feje lágya, és tényleg változott.
De a csodában ne higgy!
Értelmezzük a történetet? Figyelj, veled már elhitette a te vagy a nagy szerelme, ezután elment és folytatta a más nők befűzését. Nagyjából ennyi történt. Ha lazán állsz a kapcsolathoz nagyon klassz élményekkel gazdagodhatsz, de ne tervezz vele komolyabban, és főleg ne éld bele magad, hogy megváltozik.
Az ilyen hapsik még nagypapa korukban is rohangálni fognak a nők után. Nem a csalódottság beszél belőlem, ha egy átlag hapsiban fele ennyi vonzerő és figyelem lenne, mint bennük, sokkal boldogabb kapcsolatok lehetnének a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!