Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném rendbe magam annyira, hogy én is megérdemeljem a szerelmet?
Figyelt kérdés
Próbáltam már, de nem megy az istenért sem. Rengeteg problémával küzdök, de egyre inkább csak tornyosul...viszont nagyon vágyom arra, hogy legyen mellettem valaki, de - érthetően - addig senkinek sem fogok kelleni. A nők nem szeretik a lelki sérült férfiakat.2016. okt. 17. 21:20
21/30 anonim válasza:
ásd el magad a föld mélyére, ott legalább senkit sem zavarsz :)
22/30 A kérdező kommentje:
A ,,gyökér" jelzőt a primitív megnyilvánuásodra írtam. De ha magadra veszed, úgy is van...
2016. okt. 17. 21:35
23/30 A kérdező kommentje:
#20 Rendben, főnök. :)
2016. okt. 17. 21:36
24/30 anonim válasza:
Nem igazán kedvelem a kérdező-féléket akik lejáratják a valódi problémás embereket...
25/30 A kérdező kommentje:
#24 Ismerjük egymást? Hadd tudjam már én, hogy milyen problémáim vannak. Több, mint neked. Amúgy itt befejeztem a kommentelést, mert úgy látom, hogy ide csak trollkodni és frusztrációt levezetni járnak az emberek. Nyugodtan teleokádhatjátok a kommentszekciót, további szép napot!
2016. okt. 17. 21:40
27/30 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, nekem önértékelési problémáim vannak, mindig alábecsülöm magam, és bemagyarázom, hogy amit elértem azt nem is érdemlem meg. Ez elsősorban a középsulira nyúlik vissza,ahol nagyon rossz tanuló voltam, egy lusta disznó, ezért folyton megkaptam, hogy nem lesz belőlem semmi, a másik meg, hogy elég gazdagok a szüleim ezért mindig megvolt mindenem, semmit nem kellett érte tenni, így azt is megkaptam gyakran, hogy nem érdemlem meg, amim van, és amíg én csak henyélek, addig mások keményen dolgoznak, ami részben igaz is, de azt sokan nem tudják, hogy azért mindig próbáltam kitörni ebből és a saját lábamon megállni. Nekem az segített, hogy egy hatalmas kudarc ért, elutasított a lány, akit szeretek, de ebből tanultam a legtöbbet az életről, mert őt tényleg nem érdemeltem meg. Most viszont változtatok az életvitelemen, felfedeztem a jó tulajdonságaimat, amik eddig is megvoltak bennem, csak nem vettem észre. Aztán ha találkozom egy másik lánnyal, akit még jobban fogok szeretni, őt már meg is fogom érdemelni. Drukkolok, hogy neked is sikerüljön motivációt találni.
28/30 anonim válasza:
Vigyázzatok, a kérdező egy nebáncsvirág, segíteni nem lehet rajta!
29/30 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál, hogy mi a túrónak írtál ki kérdést, ha nem fogadod el a - tök normálisan felajánlott - segítséget?
30/30 anonim válasza:
mert semmi baja sincs, csak trollkodik szegényke, mert nem tudja értelmesebben eltölteni a szabadidejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!