Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tehetném túl magam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl magam? (nem sima szakítás)

Figyelt kérdés

Volt/van egy barátnőm. 3 hónapja vagyunk/voltunk együtt.. Fogalmam sincs.. Ő azt mondta, hogy valami nem olyan vele, vele van a baj, nem velem, nem a kapcsolattal, lehet gyorsan beleugrott a régi után ebbe. Előtte is barátok voltunk. A történetünk:

4 éve megismertem, akkor akartam tőle többet, de sok smst küldtem, besokallt . Nem lett semmi. Aztán hanyagoltuk egymást, de beszéltünk mint barátok. Találkozgattunk, haverkodtunk. Nagyon sokat változott ő is, én is. Egyik nap áthívtam, mikor hazajött külföldről,így: "de rég láttalak, gyere már át dumáljunk" Nem volt benne szándék, hogy járni fogunk. Csókolóztunk. Összejöttünk. 3 hónapig együtt voltunk , vagy vagyunk még mindig?! Lényeg az, hogy ő most időt kért, nem tudom meddig várjak rá. Az a bajom, hogy nem tudok túl lépni rajta ezek miatt:

4 éve ismerem, így sok közös van bennünk, nagyon jól elvagyunk, és minden jó vele és ő is hasonló képen érez. A szex is nagyon jó, ős is minden alkalommal eljut a csúcsra, és én is nagyon élvezem vele. 1,5 hónapig minden rendben volt. Ha együtt voltunk, ha külön. 1,5 hónap után elromlott. Ha külön voltunk, én kerestem csak, én jártam, én csináltam mindent. Ebből lett elegem, de ha együtt voltunk, újra minden klappolt. Nem tudom magam túltenni, mivel egy jómenő kapcsolat volt, nem volt semmi vita, semmi nézet eltérés. Ő is jólérzi magát velem, és szeret. Félek, hogy nem találok ilyet mint ő , akivel újra ennyire egy hullámhosszon lennénk. A családja is nagyon megkedvelt. Jelen pillanatban, 3. napja hogy nem beszéltünk, úgy van, hogy ő keres, ha átgondolta. Hogy lépjek túl, és keressek mást? Akárhova megyek, őt keresem, mert mindenhol együtt voltunk. Ha csajozásra adnám a fejem, akkor azon kattognék, hogy ő még mindig szeret, mivel mondta, és még úgy is lesz itt valami, plusz ez egy jó kapcsolat volt, nem volt benne olyan ok, hogy ne menne.. csak ő valamiért bekattant.. mit tegyek????

2013. jan. 4. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Menekülj, keress mást, szard le, ne keresd!
2013. jan. 4. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy én látom elég egyoldalú lehetett ez a kapcsolat.Csak néhány hétig működött jól, egyébként meg neked volt fontos a csaj, ő nem keresett,de ha találkoztatok azért elvolt veled mert bírt,ennyi.Ha hiányoznál neki és igazán fontos lennél, ennél azért tovább húztátok volna és keresett volna az elmúlt 6 hétben.De nem tette, és most se teszi.Szerintem felejtsd el,lehet, hogy szeretted meg évek óta ismered, de ez nem igazán jött össze kettőtök közt.Nem muszáj rögtön csajoznod, hagyj magadnak időt míg elfelejted kicsit és halványulnak benned az érzések.
2013. jan. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!