Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez? Nem kitalált történet.
Figyelt kérdés
Az egyik haverommal, aki egyben a kollégám és főnököm is egyben, ülünk a büfében és beszélgetünk a nyaralásról mikor megcsörren a telefonja. A párja keresi, és közli vele, hogy szeretne vele beszélni személyesen, erre a haver mondja, hogy most van ideje beszélni és mondja el mi bántja. A Nő azt mondja, hogy ezt mindenképpen személyesen szeretné megbeszélni, mire a haver visszakérdez, hogy most randira hívsz vagy szakítani akarsz? A válasz az utóbbi és erre a haver közli, hogy semmi probléma, este 7-re rámoljon össze és tűnjön el a lakásából, személyes tárgyait viheti és ha összepakolt, adja le a kulcsokat a portánál. A Nő ingerülten kezdett vele beszélni a telefonba, már majdnem sírt, mire a haver teljesen higgadtan közölte vele, hogy a döntést már meghozta, neki nincs más lehetősége mint ezt elfogadni, továbbiakban nincs semmi értelme egymást fárasztani. Nekem is volt életemben pár szakításom, de ez nagyon kemény volt.Rákérdeztem, hogy miért volt ennyire kemény a partnerével szemben, erre az volt a válasza, hogy ha már beledöfik a kést, akkor nem hagyja, hogy még meg is forgassák benne. Ez egy majd 1 éves kapcsolatuk volt, ebből több mint fél évet együtt is éltek, 1 hete voltunk együtt kerti partin és semmi jele nem volt a szakításnak...2017. júl. 20. 15:26
1/22 anonim válasza:
Esetleg pszichopata a haverod. Keress rá, azok nem mind baltás gyilkosok ám...
2/22 A kérdező kommentje:
vagy 20 éve ismerem, biztosan nem orvosi eset. Mondjuk az üzleti életben is elég kemény, de főnökként nagyon fair, és nagyon ragaszkodik az embereihez.
2017. júl. 20. 15:33
3/22 anonim válasza:
jól csinálta. nyilván ő már látta a jeleket. én sem szeretem a picsogást ha már egyszer elhatározta magát.
4/22 anonim válasza:
Nem tudhatod, mit csinált a nő, amiért ilyen hidegen viselkedett vele - lehet a haverod nem osztott meg veletek dolgokat. Egyébként szerintem korrekt, ha a nő szakítás miatt felhívja, akkor minek fárasszák magukat, a nő döntött, a haverod elfogadja, talál majd magának jobbat.
5/22 anonim válasza:
Lehet, hogy már érlelődött ez a szakítás egy ideje. Azt meg nem tudhatod, hogyan viselkedett a haverod, amikor senki sem látta. Vagy hogy reagált, amikor belépett az üres lakásba.
7/22 anonim válasza:
Durva volt, de korrekt, én úgy érzem. Alapvetően én nem hívnám fel telefonon, hogy ezt szándékozom tenni (oké, hogy először csak a beszéd szándékát veti fel).
Elmondta mit szeretne, általában ha a lányok kéretik magukat az sem mindig jó..
Valószínű látta, hogy ez lesz, általában ez érzékelhető.
8/22 anonim válasza:
Akkor csinálnak ilyet az emberek,ha már jó pár kiadós veszekedés volt a háttérben. Biztos most telt be nála a pohár,a csaj meg azt hitte,hogy szórakozhat még egy kicsit.
9/22 anonim válasza:
Laza, magabiztos, nem enged az érzelmi zsarolásnak és tudja hol a nő helye. Ha igaz a sztori akkor gratula!
10/22 A kérdező kommentje:
Annyira nem volt előrelátható,mert mielőtt hívta éppen arról beszélgettünk, hogy hova mennek együtt nyaralni!!! Lehet hogy volt már közöttük veszekedés, de nem volt felkészülve rá. Miután letette a telefont bement az irodába és ki sem jött vagy 3 órán keresztül.
2017. júl. 20. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!