Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek ehhez a lányhoz? (történet alul)
mindketten 25 körül vagyunk. Múltkor elmentünk úszni, és nála aludtam. Vacsoráztunk az apjával is.
Felhívtam telefonon, örült neki, és úgy néz ki megismételjük a műveletet, szóval megint nála alszom majd.
Amikor ott aludtam volt egy masszírozós jelenet, de azt mondta nem szeretne szexet, amikor megérintettem a melleit mondta, hogy szálljak le róla, de amúgy nem volt harag. Viszont a telefonban már olyat mondott, hogy nagyon szereti a testét és legszívesebben meztelenül úszna. (mondtam, hogy vettem új fürdőnadrágot)
Most igazából annyira határozott a lány is, meg én is, hogy nem igazán találom azt a pontot ahol esetleg meg lehetne szeretgetni, vagy megcsókolni. Azt sem szeretném, ha barátságba fulladna az ismerkedésünk és nem nézne rám férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!