Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újbol elküldtem a p. ba! Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újbol elküldtem a p. ba! Jól tettem?

Figyelt kérdés

Szétmentünk a pasimmal,jobbára közös döntésként,de tény hogy én jobban oda voltam érte egy ideje.nagyon viharos volt a kapcsolatunk,végig távkapcsolat,de én totál padlón vagyok nem tudok enni,aludni egyszóval kivagyok hullámokban rám tör a hiánya.

Minden elérhetőségét töröltem,de megint irtam neki egy kedves üzenetet melyben közlöm mekkora lúzer.és hogy mennyire kicsinált lelkileg...de ezt már bánom,vagy ne?

2017. júl. 19. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

..én is szó szerint "bús p..ba" küldtem mi ebben a baj??:)

uaz. a szitu mint a tiéd..!... hidd el nem mindegy neki sem:D

2017. júl. 21. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!